To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Reittiohjeet ja työmatkatiedot Google Nest ‑kaiuttimella tai ‑näytöllä

Google Nest- tai Google Home ‑kaiuttimilla tai ‑näytöillä voit saada tietoa työmatkasta, liikenneolosuhteista ja arvioidusta saapumisajasta valitsemallasi kulkutavalla.

Vaihe 1. Valitse työmatka-asetukset

Aseta seuraavat sijainnit Google Home ‑sovelluksessa Google Home ‑sovellus, niin voit kuulla relevantteja työmatkatietoja:

1. Määritä työpaikan ja kodin sijainnit.
  2. Määritä osoite kaiuttimille tai näytöille.

Vaihe 2. Valitse ensisijainen kulkutapasi

Google Assistant tarjoaa valitsemiesi matkustustapojen liikenne- ja työmatkatiedot.

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Napauta tiliäsi.
  3. Varmista, että näkyvissä oleva Google-tili on sama, jonka olet linkittänyt Google-laitteeseen. Jos tili on oikea, sulje tili-ikkuna napauttamalla . Jos haluat vaihtaa tiliä, napauta avattavaa valikkoa ja valitse sitten toinen tili tai Lisää toinen tili.

4. Valitse Asetukset
  5. Valitse Google Assistant Muuta kaikkia Assistant-asetuksia Kulkuväline.
  6. Kohdassa Liikkuminen:
    • Valitse matkustustapa, jolla käyt töissä.
    • Valitse matkustustapa, jolla liikut muihin paikkoihin.

Vaihe 3. Pyydä reittiohjeita ja työmatkatietoja

Katso seuraavasta taulukosta kysymyksiä, joita voit kysyä Google Assistantilta kaiuttimella tai näytöllä esimerkiksi työmatkaolosuhteista ja arvioidusta saapumisajasta:

Haluamasi toiminto Sano "Hey Google" ja sitten… Mitä kaiutin tai näyttö kertoo:

Työmatkan lisätiedot

"How long is my commute?"

Arvioitu matka-aika töihin valitsemallasi työmatkatavalla

Liikkumistavan mainitseminen

"How long will it take to walk to the library?"

Voit myös kysyä, kuinka kauan matka kestää pyörällä, bussilla tai junalla.

Arvioitu matka-aika kotiosoitteestasi määränpäähän valitsemallasi tavalla

Määränpään mainitseminen

"How long will it take to get to [määränpää]?"

Arvioitu matka-aika kotiosoitteestasi määränpäähän valitsemallasi matkustustavalla

Lähtöpaikan ja määränpään mainitseminen

"How long will it take to get from [lähtöpiste] to [määränpää]?"

Arvioitu matka-aika määränpäähän valitsemallasi matkustustavalla

Tärkeää: Jos kysyt, miten kauan kestää ajaa tiettyyn paikkaan, Google Assistant kertoo myös nopeimman reitin liikenneolosuhteet. Ilmaise kyselysi tarkasti, jotta saat oikeat liikennetiedot.

Ohjeita ongelmatilanteisiin

1. Varmista, että olet määrittänyt koti- ja työsijaintisi Google Home ‑sovelluksessa Google Home ‑sovellus tai Google Mapsissa.
    Huom. Et voi lisätä sijainteja äänikomennoilla.
  2. Varmista, että olet määrittänyt kotiosoitteesi.