To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Indstil og administrer alarmer på din Google Nest-højttaler eller -skærm

Bemærk! Samtalehandlinger er ikke længere tilgængelige. Få flere oplysninger her.

Indstil en alarm på din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm, så du kan vågne eller starte en vigtig opgave på det ønskede tidspunkt.

Du kan bruge din stemme eller Nest-skærmen til at indstille en alarm. Alarmen afspilles kun på den højttaler eller skærm, du har brugt til at konfigurere den.

På Nest-skærme kan du ændre standardindstillingerne for din alarm, f.eks. alarmtonen eller varigheden af alarmen. På højttalere kan standardindstillingerne ikke ændres.

Bemærk! Mediealarmer er ikke længere tilgængelige. Du kan afspille musik eller andre medier på et bestemt tidspunkt ved at planlægge en rutine.

Indstil, annuller, udsæt eller stop en alarm

Brug din stemme til at indstille og administrere alarmer

Brug stemmekommandoer til at indstille, annullere, spørge til en alarm og stoppe eller udsætte en alarm, der ringer.

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Indstil en ny alarm "Sæt en alarm til klokken 6 i morgen"
Indstil en alarm med et navn "Sæt en alarm til klokken 7 ved navn Medicin"
Indstil en fast alarm "Sæt en alarm til klokken 7 alle ugens dage"
Spørg om en eksisterende alarm "Hvornår er min alarm sat til?"
"Hvornår er min fredagsalarm sat til?"
"Hvornår er alarmen Medicin sat til?"
Spørg til alle alarmer "Hvilke alarmer har jeg?"
Annuller en eksisterende alarm "Annuller min alarm"
"Annuller alarmen Medicin"

Stop en alarm, der ringer

"Stop"

Du behøver ikke at sige "Hey Google" for at stoppe en alarm. Du kan bare sige "Stop". (Kun på engelsk)

Udsæt "Udsæt i 10 minutter"
"Udsæt"

Brug din Nest-skærm til at indstille og administrere alarmer

På Nest-skærme kan du bruge skærmen til at indstille og administrere alarmer samt justere alarmindstillingerne.

Du kan åbne alarmindstillingerne ved at stryge opad fra bunden af skærmen og derefter tryk på Alarmer .

• Du kan indstille en ny alarm ved at trykke på Indstil en alarm og derefter vælg et tidspunkt og derefter tryk på Indstil og derefter tilpas dine indstillinger og derefter tryk på Udfør.
  • Tryk på alarmen for at slette eller ændre indstillingerne for en eksisterende alarm.
    • Tryk på Slet for at slette.
    • Du kan ændre indstillingerne ved at vælge de ønskede indstillinger og derefter tryk på Udfør.

Brug styring ved berøring til at udsætte eller slå lyden fra for alarmer

• Google Home: Tryk oven på enheden.
  • Google Nest Mini: Tryk midt på enheden.
  • Google Home Mini: Hold fingeren på en af siderne.
  • Google Home Max: Tryk på linjen oven på eller på højre side af enheden.
  • Google Nest Audio: Tryk midt på enheden.
  • Google Nest-skærme: Tryk på Stop eller Udsæt på skærmen.
  • Google Nest Wifi-punkt: Tryk midt på enheden.

Brug et håndtegn til at udsætte eller slå lyden fra for alarmer (kun Nest Hub (2. generation) og Nest Hub Max)

Sådan konfigurerer du håndtegnet for udsættelse af alarmer:

1. I Google Home-appen:
  2. På Nest-skærmen:

Sådan udsætter du en alarm, der ringer:

• Nest Hub Max: Hold hånden op med håndfladen vendt mod kameraet.
  • Nest Hub (2. generation): Vink med hånden tæt på skærmen.

Brug Google Home-appen til at fjerne en alarm

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  4. Vælg højttaleren eller skærmen med alarmen.
  5. Tryk på Indstillinger og så Lyd og så Alarmer og timere.
  6. Tryk på Slet og så Slet ud for hver alarm, du vil fjerne.

Juster lydstyrken for alarmer

Brug Google Home-appen

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  4. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  5. Tryk på Indstillinger og så Lyd og så Alarmer og timere.
  6. Juster lydstyrken.

Brug Nest-skærmen

Brug kvikmenuen til at justere lydstyrken for alarmer og timere på din Nest-skærm.

1. Stryg opad fra bunden af din Nest-skærm.
  2. Tryk på Lydstyrke og derefter indstil lydstyrken for alarm og timer til det ønskede niveau. Bemærk! Hvis lydstyrkeindstillingen for alarmer og timere ikke åbnes automatisk, skal du trykke på Udvid .

Skift og tilpas alarmindstillinger på Nest-skærme

På Nest-skærme kan du ændre standardindstillingerne for din alarm, f.eks. alarmlyden og udsættelsens varighed.

Skift alarmtone

Sådan ændrer du din alarms lyd:

1. Stryg opad fra bunden af skærmen og så tryk på Alarmer .
  2. Tryk på Indstillinger og så Alarmtone.
  3. Vælg den lyd, du vil have.
  4. Tryk på Indstil.

Skift alarmens eller udsættelsens varighed

Sådan ændrer du alarmtonens eller udsættelsens varighed:

1. Stryg opad fra bunden af skærmen og så tryk på Alarmer .
  2. Tryk på Indstillinger og så Slukkes efter eller Udsættelsens varighed.
  3. Vælg den ønskede varighed.
  4. Tryk på Udfør.
Indstil Solopgang

Solopgang gør skærmen gradvist lysere, indtil det er tid til at vågne. Du kan føje Solopgang til en ny eller eksisterende alarm.

1. Stryg opad fra bunden af skærmen og derefter tryk på Alarmer .
    • Hvis du vil bruge en eksisterende alarm, skal du trykke på beskrivelsen af alarmen på skærmen.
    • Hvis du vil bruge en ny alarm, skal du trykke på Indstil en alarm og derefter vælg et tidspunkt og derefter tryk på Indstil.
  2. Aktivér Solopgang.
  3. Du kan tilpasse dine indstillinger ved at trykke på Solopgang:
    • Hvis du har kompatible smartlys i dit rum, kan du indstille dem til at lyse gradvist op med Solopgang.
    • Juster solopgangsvinduet for at angive en hurtigere eller langsommere solopgang.
    • Vælg en alarmoptakt. Hvis du indstiller en alarmoptakt, afspilles blide lyde som f.eks. fuglekvidder i nogle minutter inden alarmen.
  4. Tryk på Udfør, når du er færdig.

Afspil en morgenrutine

På Nest-skærme kan du planlægge en morgenrutine, der skal afspilles, når du har afvist alarmen. Du kan bruge denne funktion til at afspille musik, automatisere smartenheder til hjemmet eller justere enhedsindstillinger, når din alarm går i gang.

1. Konfigurer rutinen "Godmorgen" i Google Home-appen.
  2. Stryg opad fra bunden af skærmen og så tryk på Alarmer .
    • Hvis du vil bruge en eksisterende alarm, skal du trykke på beskrivelsen af alarmen på skærmen.
    • Hvis du vil bruge en ny alarm, skal du trykke på Indstil en alarm og så vælg et tidspunkt og så tryk på Indstil.
  3. Aktivér Morgenrutine.