To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Dela feedback om Google Nest

Vi strävar ständigt efter att förbättra högtalare och skärmar från Google Nest och Google Home och dina synpunkter är viktiga för oss. Tala om hur vi sköter oss. Vi lyssnar! Du kan antingen skicka feedback med hjälp av rösten eller från Google Home-appen.

Obs! Om du bifogar enhetsloggar i rapporten underlättar det för oss när vi undersöker det rapporterade problemet. Du kan säkerställa att enhetsloggar bifogas genom att kontrollera att Skicka användningsdata och felrapporter om enheten till Google är aktiverat innan du skickar feedback. om du föredrar att inställningen är av kan du inaktivera inställningen igen när din feedback har skickats.

Skicka feedback med hjälp av rösten

Vad du kan göra: Säg ”Ok Google” eller ”Hey Google” och … Detta säger eller gör Google Nest eller Google Home:
Skicka feedback till Google ”Skicka feedback”

Transkribera din ljudåterkoppling och skicka transkriptionen till Google Nest-teamet. Ljudet för din feedback spelas inte in.

Om du inte vill inkludera personliga uppgifter eller skärmdumpar avmarkerar du Ta med personliga uppgifter eller Bifoga skärmdump
Tryck på Skicka när du är klar.

Skicka feedback från Google Home-appen

Med Google Home-appen

Steg 1: Aktivera enhetsrapporter

1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är ansluten till samma wifi-nätverk eller länkad till samma konto som högtalaren, skärmen, Chromecast-enheten eller Pixel Tablet.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryck länge på enhetens ruta.
  4. Tryck på Inställningar Igenkänning och delning.
  5. Aktivera Skicka användningsdata och felrapporter om [enhetsmodell] till Google(exempel: Skicka användningsdata och felrapporter om Google Home till Google).

Steg 2. Dela feedback

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck på profilbilden för Google-kontot eller den första initialen för ditt namn uppe till höger.
  3. Tryck på Feedback följt av tryck på enhetstypen du vill ge feedback om.
  4. Tryck på Kom igång.
  5. Ange din feedback i fältet. Tänk på att inte inkludera några känsliga uppgifter.
  6. Tryck på Skicka .
  7. Du kan markera eller dölja information om det behövs. Du kan även ta bort skärmbilden eller trycka på Bifoga en skärmbild om du har tagit bort den av misstag.
  8. Tryck på Fortsätt.
  9. Välj antingen Ja eller Nej när du får frågan om du vill få e-postinformation eller uppdateringar om din feedback.