Ge feedback om Google Home

Vi strävar ständigt efter att förbättra Google Home och dina synpunkter är viktiga för oss. Tala om hur vi sköter oss. Vi lyssnar! Du kan antingen skicka feedback med hjälp av rösten eller från Google Home-appen.

Obs! Om du bifogar enhetsloggar i rapporten underlättar det för oss när vi undersöker det rapporterade problemet. Du kan säkerställa att enhetsloggar bifogas genom att kontrollera att Skicka användningsdata och felrapporter om enheten till Google är aktiverat innan du skickar feedback. om du föredrar att inställningen är av kan du inaktivera inställningen igen när din feedback har skickats.

Skicka feedback med hjälp av rösten

Vad du kan göra: Säg ”Ok Google” eller ”Hej Google” och … Detta säger eller gör Google Home:
Skicka feedback till Google ”Skicka feedback” Spelar in ett ljudmeddelande och skickar feedbacken till teamet för Google Home

Skicka feedback från Google Home-appen

1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som Google Nest- eller Google Home-enheten.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryck på Konto  nere till höger på startskärmen följt av Feedback.
  4. Tryck på den enhet som du vill skicka feedback om.
  5. Vid Från: trycker du på pilen till höger så att tillgängliga e-postadresser visas. Välj din e-postadress.
  6. Skriv din fullständiga e-postadress och en kortfattad beskrivning av ärendet i rutan Ge feedback. Ta med viktiga sökord.
  7. Markera kryssrutan Inkludera skärmdump och loggar.
  8. Skicka din feedback genom att trycka på pilen uppe till höger send icon.