Melding

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Je muziekservices koppelen en de standaardservice instellen

Je kunt je muziekservices koppelen en een muziekservice selecteren als je standaardservice. Deze standaardservice wordt waar mogelijk als eerste gebruikt.

Je muziekservices koppelen

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk of gekoppeld aan hetzelfde account als je speaker of scherm.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik op je account.
  4. Ga na of het getoonde Google-account het account is dat is gekoppeld aan je Google-apparaat. Als dit het goede account is, tik je op om het accountvenster te sluiten. Als je van account wilt wisselen, tik je op het dropdownicoon en daarna op een ander account of op Nog een account toevoegen.

5. Tik op om het accountvenster te sluiten.
  6. Tik op Instellingen .
  7. Tik onder Services op Muziek.
  8. Tik op de gewenste muziekservice om je standaardservice te kiezen. De Assistent gebruikt deze service als je 'Hey Google, speel muziek af' zegt.
    Als je muziekservice niet wordt vermeld, zorg je dat je de app hebt gedownload en bent ingelogd.
  9. Onder Meer muziekservices kun je andere beschikbare services koppelen en ontkoppelen. Tik op een service om deze te koppelen of ontkoppelen.

Opmerking: Voor alle services geldt dat speakers en schermen momenteel één account per streamingservice ondersteunen.

Bekijk meer informatie over hoe je muziek luistert via speakers en schermen van Google Nest en Home.