To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Läs mer: Jag hittar inga Chromecast-enheter när jag försöker länka enheter till Google Home

Om du försöker ansluta en tv eller högtalare med röststyrning (Chromecast, Chromecast Audio eller högtalare/tv-apparater med inbyggd Chromecast) till Google Home och dessa enheter inte visas kan du testa följande felsökningssteg:

Obs!
  1. Vissa enheter använder inte Cast-teknik och kan därför inte länkas till Google Home. Följande enheter använder inte Cast-teknik, även om de fungerar på ett liknande sätt:
    1.
    2. Smart-tv som inte är Android TV-enheter eller en tv med inbyggd Chromecast
    3. Roku-, Apple TV- och Amazon Fire TV-produkter
    4. Sonos
  2. Om du får ett felmeddelande om att enheten inte stöds kontrollerar du om tv:n eller högtalaren har stöd för röststyrning. Viktigt! Tv-apparater och högtalare med inbyggd Chromecast måste ha firmwareversion 1.2.1 eller senare för Cast.  Så här kontrollerar du vilken firmwareversion du har.

Steg 1. Kontrollera att Chromecast-enheten är på

Steg 2. Kontrollera att Chromecast-enheten är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som mobilen och Google Home

Kontrollera till vilket Wi-Fi-nätverk telefonen har anslutits
  1. ​Tryck på Inställningar på startskärmen följt av Wi-Fi.
  2. Wi-Fi-nätverket som har markerats med texten Ansluten är det nätverk som telefonen är ansluten till.
  3. Om du vill byta till ett annat Wi-Fi-nätverk trycker du på ett nätverk i listan.
Kontrollera till vilket Wi-Fi-nätverk högtalaren eller skärmen och Chromecast-enheten har anslutits
  1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är ansluten till samma wifi-nätverk eller länkad till samma konto som högtalaren, skärmen, Chromecast-enheten eller Pixel Tablet.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryck länge på enhetens ruta.
  4. Tryck på Inställningar följt av Enhetsinformation.
  5. Om du vill byta till ett annat wifi-nätverk trycker du på Glöm bredvid Wifi följt av Glöm det här wifi-nätverket.
  6. Återgå till startskärmen och följ stegen för att konfigurera enheten.

Steg 3. Verifiera inställningarna

Aktivera platstjänster och ge Google Home-appen platsbehörighet
  1. Tryck på Inställningar .
  2. Tryck på Säkerhet och plats följt av Plats följt av Använd plats följt av återgå till startskärmen.
  3. Tryck på Inställningar följt av Appar och aviseringar följt av Google Home-appen Google Home-appen följt av Behörigheter.
  4. Kontrollera att reglaget bredvid Plats är på (det ska vara ställt åt höger och blått).