Krav för Google Nest-, Google Home- och Chromecast-enheter

Det här behöver du

• Ett Google-konto
  • Ett Wi-Fi-nätverk i hemmet
  • En av följande mobila enheter:
    • En Android-mobil som körs med Android 5.0 eller senare
    • En Android-surfplatta som körs med Android 6.0 eller senare
    • En iPhone eller iPad med iOS 11.0 eller senare
  • Google Home-appen med den senaste versionsuppdateringen

Du kan ladda ned Google Home-appen från Google Play Butik eller App Store.

Obs! Det går inte att konfigurera Google Home på datorn.

Om du vill veta mer om de tekniska specifikationerna för Google Nest- och Home-enheter kan du läsa artikeln om enhetsspecifikationer för Google Nest.Högtalare och skärmar från Google Home och Google Nest är tillgängliga i dessa länder.