To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Ansluta högtalaren eller skärmen från Google Nest eller Google Home

Så här ansluter du högtalaren eller skärmen från Google Nest eller Google Home:

1. Anslut strömkabeln till högtalaren eller skärmen.
  2. Anslut nätadaptern till ett vägguttag.

Tänk på att endast använda strömkabeln som följde med i förpackningen. När enheten är ansluten konfigurerar du Google Nest- eller Google Home-enheten.

Obs! Enheten måste vara ansluten till ett vägguttag för att fungera. Den har inget batteri.