Melding

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Je speaker of scherm voor Google Nest of Home aansluiten

Je kunt je speaker of scherm voor Google Nest of Home aansluiten met deze 2 stappen:

1. Sluit de stroomkabel aan op je speaker of scherm.
  2. Steek de stekker van de voedingsadapter in een stopcontact.

Het is belangrijk dat je alleen de stroomkabel gebruikt die in de verpakking is meegeleverd. Nadat het apparaat is aangesloten, stel je je Google Nest- of Home-apparaat in.

Belangrijk: Het apparaat moet altijd zijn aangesloten op een stopcontact, anders werkt het niet. Het apparaat heeft geen batterij.