Tilslut din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm

Du kan tilslutte din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm ved at følge disse to trin:

1. Slut strømkablet til din højttaler eller skærm.
  2. Slut strømadapteren til en stikkontakt.

Det er vigtigt, at du kun bruger det strømkabel, der fulgte med i æsken. Når enheden er tilsluttet, skal du konfigurere din Google Nest- eller Google Home-enhed.

Vigtigt! Enheden fungerer kun, når den er tilsluttet en stikkontakt. Den har ikke noget batteri.