To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Det lokale IP-nettverket er endret til 192.168.85.0/24 (Google Wifi)

Dette skjer når du konfigurerer et nytt og separat Google Wifi-nettverk som er koblet nedstrøms fra et eksisterende Google Wifi-nettverk, eller når du kobler et Google Wifi-punkt til en tredjepartsruter som gir ut DHCP-adresser i IP-nettverksområdet 192.168.86.0/24. Begge disse scenarioene endrer IP-nettverksområdet som er standard for Google Wifi-punktet, til 192.168.85.0/24.

Dette skjer fordi WAN-porten trenger en annen IP-adresse fra LAN-delnettet.

Hva er forskjellen mellom WAN og LAN?

Endre det lokale IP-nettverket tilbake til 192.168.86.0/24

For å bytte nettverket tilbake til 192.168.86.0/24, følg denne fremgangsmåten:

1. Åpne Google Home-appen Google Home.
  2. Trykk på Favoritter  og så Wifi  og så Innstillinger  og så Avanserte nettverksvalg.
  3. Trykk på LAN.
  4. Endre «DHCP-adresseområde» til området du ønsker, og trykk på Lagre. Eksempel: 192.168.86.20 til 192.168.86.250 er standardområdet.
  5. Gå tilbake til Wi-Fi  og så Innstillinger  og så Start nettverket på nytt. Dette tvinger klientene til å koble til på nytt, og de får nye IP-adresser.

Merk: Hvis du bare endrer WAN-IP-adressen eller kobler fra Wifi-punktet som ligger oppstrøms (det som er mellom modemet og det andre Wifi-punktet), endrer ikke dette automatisk det lokale nettverket tilbake til 192.168.86.0/24.