To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Paikalliseksi IP-verkoksi vaihtunut 192.168.85.0/24 (Google Wifi)

Näin tapahtuu, kun otat käyttöön uuden, erillisen Google Wifi ‑verkon aiemmin luodun Google Wifi ‑verkon alaisuuteen. Toinen syy voi olla Google Wifi ‑pisteen yhdistäminen kolmannen osapuolen reitittimeen, jonka jakelemat DHCP-osoitteet ovat IP-verkkoalueella 192.168.86.0/24. Molemmissa tapauksissa oletusarvoisen Google Wifi ‑pisteesi paikalliseksi IP-verkkoalueeksi asetetaan 192.168.85.0/24.

Tämä johtuu siitä, että WAN-portin IP-osoite ei voi olla sama kuin LAN-aliverkon IP-osoite.

Mitä eroa on WANilla ja LANilla?

Paikallisen IP-verkon palauttaminen muotoon 192.168.86.0/24

Näiden ohjeiden avulla voit vaihtaa IP-verkon osoitteeksi taas 192.168.86.0/24:

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home.
  2. Valitse Suosikit  ja sitten Wi-Fi  ja sitten Asetukset  ja sitten Verkon lisäasetukset.
  3. Valitse LAN.
  4. Muuta DHCP-osoitevalikoima haluamaksesi ja valitse Tallenna. Esimerkki: oletusalue on 192.168.86.20–192.168.86.250.
  5. Palaa kohtaan Wi-Fi  ja sitten Asetukset  ja sitten Käynnistä verkko uudelleen. Tämä pakottaa kaikki asiakaslaitteet yhdistämään verkkoon uudelleen, jolloin ne saavat uudet IP-osoitteet.

Huom. Pelkkä WANin IP-osoitteen vaihtaminen tai ylemmällä tasolla (modeemin ja toisen Wifi-pisteen välissä) olevan Wifi-pisteen yhteyden katkaiseminen ei automaattisesti palauta paikallista IP-verkkoa muotoon 192.168.86.0/24.