Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Det lokale IP-netværk blev ændret til 192.168.85.0/24 (Google Wifi)

Dette sker, når du konfigurerer et nyt og separat Google Wifi-netværk, der tilsluttes efter et eksisterende Google Wifi-netværk, eller når du opretter forbindelse fra et Google Wifi-punkt til en tredjepartsrouter med DHCP-adresser i IP-netværksintervallet 192.168.86.0/24 Begge disse scenarier ændrer dit lokale Google Wifi-punkts lokale IP-netværksinterval til 192.168.85.0/24.

Dette skyldes, at din WAN-port skal have en anden IP-adresse end dit LAN-subnet.

Hvad er forskellen mellem WAN og LAN?

Skift dit lokale IP-netværk tilbage til 192.168.86.0/24

Du kan skifte netværket tilbage til 192.168.86.0/24 ved at følge denne vejledning:

1. Åbn Google Home-appen Google Home.
  2. Tryk på Favoritter  og derefter Wi-Fi  efterfulgt af Indstillinger efterfulgt af Avanceret netværk.
  3. Tryk på LAN.
  4. Skift "DHCP-adressegruppe" til det ønskede interval, og tryk på Gem. Eksempel: Standardintervallet er 192.168.86.20 til 192.168.86.250.
  5. Gå tilbage til Wi-Fi efterfulgt af Indstillinger efterfulgt af Genstart netværk. Dette gennemtvinger genoprettelse af forbindelsen mellem klienter, og der oprettes nye IP-adresser til hver af dem.

Bemærk! Du kan ikke automatisk skifte det lokale netværk tilbage til 192.168.86.0/24 ved kun at ændre WAN IP-adressen eller afbryde forbindelsen fra det første Wifi-punkt (det mellem dit modem og det andet Wifi-punkt).