To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Opret kommandoer til at styre onlinetjenester og enheder

Vigtigt! Vi ændrer snart, hvordan Google fungerer sammen med IFTTT. IFTTT er en særskilt virksomhed uafhængig af Google.

I september flyttes disse tjenester til en anden platform. Når det sker, skal du genoprette forbindelsen mellem IFTTT og Google Home-appen. Genopret eller tilføj dine applets igen.

Du kan oprette dine egne kommandoer til Google Assistent med IFTTT. Få flere oplysninger om de tjenester og enheder, du kan styre.

Hvis du f.eks. siger:

• "Hey Google, aktivér 'fortæl mine venner, jeg tager på sejltur'", opslås der en statusopdatering på dit sociale netværk.

Din tilpassede sætning og handling kaldes samlet en applet. Du kan oprette en IFTTT-applet eller bruge applets, som andre har oprettet.

Opret eller rediger applets

Opret en applet

Trin 1: Opret en sætning

Opret en eller flere sætninger, der udløser en handling fra Google Assistent.

1. Gå til IFTTT.com på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på dit brugernavn efterfulgt af New Applet (Ny applet) efterfulgt af If This (Hvis dette).
  3. Søg efter "Google Assistant v2 (Google Assistent v2)".
  4. Klik på Google Assistant v2 Assistent.
  5. Vælg en aktiveringsfunktion.
  6. Udfyld aktiveringsfelterne.
  7. Klik på Create trigger (Opret aktiveringsfunktion).

Vigtigt! Hvis du vil aktivere en applet, skal du sige "Hey Google, aktivér" efterfulgt af aktiveringssætningen for den pågældende applet.

Trin 2: Opret en handling

Opret den handling, som Google Assistent skal udføre, når du siger din sætning.

1. Klik på Then That (Så sker følgende).
  2. Søg efter en handlingstjeneste.
  3. Hvis tjenesten beder dig om at oprette forbindelse til din konto, skal du følge vejledningen.
  4. Vælg en handling, og udfyld de påkrævede felter.
  5. Klik på Create action (Opret handling).
    • Hvis du vil foretage ændringer, skal du vælge Back (Tilbage) øverst til venstre.
  6. Klik på Finish (Afslut).
Find eller rediger dine applets
  1. Gå til IFTTT.com på din computer.
  2. Øverst skal du klikke på My Applets (Mine applets).
  3. Klik på Google Assistant (Google Assistent) Assistent.
  4. Klik på en applet under "Mine applets". Herfra kan du:
    • Slå appletten til eller fra.
    • Tjekke appletten: Klik på Check now (Tjek nu) for at se, om appletten virker. Hvis den fungerer, vises "Applet checked (Applet tjekket)".
    • Redigere appletten: Klik på Configure (Konfigurer) Indstillinger. Foretag dine ændringer, og klik derefter på Save (Gem).
    • Finde din aktivitetshistorik: Klik på Configure (Konfigurer) Indstillinger efterfulgt af View activity log (Se din aktivitetshistorik).
    • Slette appletten: Klik på Configure (Konfigurer) Indstillinger. Rul ned, og klik på Delete (Slet).

Løs et problem med en applet, der ikke virker

Hvis en applet ikke fungerer, er der muligvis et problem med din enheds indstillinger.

Sådan løser du problemet:

• Gentag din sætning. Tal klart og naturligt.
  • Sørg for, at du bruger en af de sætninger, du har føjet til din applet. Hvis det stadig ikke virker, kan du prøve at tilføje en anden sætning for at aktivere appletten. Se, hvordan du finder eller redigerer en applet.

Fjern IFTTT fra din konto i Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på Tilføj efterfulgt af Konfigurer en enhed Tilføj efterfulgt af Fungerer sammen med Google
  3. Under Tilknyttede enheder skal du trykke på IFTTT efterfulgt af tryk på Fjern tilknytning til konto