To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Byta namn på en ansluten enhet

Du kan byta namn på enheter som är anslutna till ditt wifi-nätverk. Vissa enheter har namn som gör dem svåra att identifiera (en skrivare kanske heter a738b00002) eller så har två liknande enheter samma namn. När du byter namn på enheten visas ändringen för alla ägare och ansvariga i ditt wifi-nätverk i Google Home-appen.

1. Öppna Google Home-appen .
  2. Tryck på Favoriter  följt av Wifi  följt av Enheter.
  3. Tryck på den enhet som du vill döpa om.
  4. Byt namn på enheten. Ändringarna sparas automatiskt.

Obs! Det här ändrar bara hur enhetens namn visas i appen. Du kan byta tillbaka till det ursprungliga namnet genom att radera din text.

Läs mer om hur du identifierar enhetsnamn.