To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Naam van verbonden apparaat wijzigen

Je kunt de naam wijzigen van apparaten die zijn verbonden met je wifi-netwerk. Sommige apparaten hebben namen die moeilijk te herkennen zijn (een printer kan bijvoorbeeld worden vermeld als a738b00002) en soms hebben 2 vergelijkbare apparaten dezelfde naam. Als je de naam van een apparaat wijzigt, is dit zichtbaar voor alle eigenaren en beheerders van je wifi-netwerk in de Google Home-app.

1. Open de Google Home-app .
  2. Tik op Favorieten  en danWifi  en dan Apparaten.
  3. Tik op het apparaat waarvan je de naam wilt wijzigen.
  4. Wijzig de naam van je apparaat. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Opmerking: Je wijzigt alleen de apparaatnaam die in de app wordt getoond. Als je weer de oorspronkelijke apparaatnaam in de app wilt gebruiken, verwijder je de tekst.

Meer informatie over hoe je apparaatnamen herkent