To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Verkkoon yhdistettävän laitteen nimen muuttaminen

Voit muuttaa langattomaan verkkoosi yhdistettyjen laitteiden nimiä. Joidenkin laitteiden nimet ovat vaikeita tunnistaa (esimerkiksi "a738b00002" tulostimen nimenä), ja kahdella samankaltaisella laitteella voi olla sama nimi. Kun vaihdat laitteen nimen, se näkyy kaikille Wi-Fi-verkkosi omistajille ja ylläpitäjille Google Home ‐sovelluksessa.

1. Avaa Google Home ‑sovellus .
  2. Valitse Suosikit  ja sitten Wi-Fi  ja sitten Laitteet.
  3. Valitse laite, jonka nimen haluat vaihtaa.
  4. Nimeä laite uudelleen. Muutokset tallennetaan automaattisesti.

Huom. Muutos vaikuttaa vain laitteen nimen näkymiseen sovelluksessa. Voit vaihtaa nimen takaisin laitteen alkuperäiseen nimeen poistamalla tekstin.

Lue lisää laitteiden nimien tunnistamisesta.