To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Oversikt over forhåndsprøvingsprogrammet

Forhåndsprøvingsprogrammet er en kanal brukere kan registrere seg for, for å få tilgang til de nyeste fastvareversjonene for Chromecast og Google Nest- og Google Home-høyttalere og -skjermer før de blir offentlig tilgjengelige. På denne måten får deltakerne i programmet tidlig tilgang til funksjoner og forbedringer på enhetene sine, og det hjelper Google med å finne og fikse feil før funksjonene gjøres tilgjengelige for alle.

Merk: Forhåndsprøvingsprogrammet er forskjellig fra den offentlige forhåndsversjonen, som gir tidlig tilgang til de nyeste funksjonene for Google Home-appen på mobil, i WearOS og på nettet.

Fordeler ved å bli med i forhåndsprøvingsprogrammet

Fordeler ved å bli med i forhåndsprøvingsprogrammet
  • Prøvekjør de nyeste funksjonene: Du får de nyeste programvareoppdateringene for Chromecast og høyttaleren eller skjermen din før de blir offentlig tilgjengelige, slik at du kan være blant de første til å prøve dem.
  • Gi tilbakemelding tidlig: Hvis du får gode ideer eller finner feil når du bruker forhåndsoppdateringer av fastvaren, kan du gi oss beskjed. Da hjelper du oss med å gjøre produktet enda bedre.
  • Hold deg oppdatert: Ikke gå glipp av en eneste oppdatering. Du får en e-post så snart enheten din mottar den nyeste fastvaren.

Er dette et betaprogram?

Dette er ikke en betaversjon av programvaren. Vi gjør ikke funksjoner tilgjengelige for forhåndsprøvingsprogrammet før vi mener de er klare til å lanseres for alle brukere. Du får ganske enkelt tidlig tilgang til nye funksjoner før de gjøres offentlig tilgjengelige.
Som med alle nye funksjoner kan fastvareoppdateringer fra forhåndsprøvingsprogrammet ha problemer som påvirker hvordan produkter fungerer. Teamene våre overvåker forhåndsprøvingsprogrammet nøye for å sørge for at det finnes så få slike problemer som mulig, og at vi løser dem kjapt.
Hvor ofte blir forhåndsprøvingsprogrammet oppdatert?
Forhåndsprøvingsprogrammet blir oppdatert like før de offisielle oppdateringene av fastvaren blir tilgjengelige.
Hvilke enheter er kvalifisert for forhåndsprøvingsprogrammet?
Chromecast, Chromecast (2. generasjon), Chromecast (3. generasjon), Chromecast Ultra, Chromecast Audio og Google Nest- og Home-høyttalere og -skjermer kan være med i forhåndsprøvingsprogrammet.

Sånn blir du med i forhåndsprøvingsprogrammet

Sånn blir du med i forhåndsprøvingsprogrammet
  1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Favoritter eller Enheter .
  3. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  4. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger  etterfulgt av Enhetsinformasjon etterfulgt av Forhåndsprøvingsprogram.
  5. Hvis du ikke finner «Forhåndsprøvingsprogram», betyr det at vi ikke tar imot nye medlemmer akkurat nå. Kom tilbake senere for å se etter flere muligheter.
  6. Flytt glidebryteren mot høyre eller venstre for å velge om du vil motta e-postvarsler. Merk: Vi anbefaler at du tillater e-postvarsler, sånn at du får det med deg når nye oppdateringer blir tilgjengelige for enheten din.
  7. Hvis du velger å motta e-postvarsler, blir du bedt om å logge på Google-kontoen din hvis du ikke allerede har gjort det.
  8. Gå gjennom innholdet på den aktuelle siden, og trykk på Bli med i programmet.
  9. Gå gjennom innholdet på siden, og trykk på Greit.
Sånn vet du om du er med i forhåndsprøvingsprogrammet
  1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2.  Trykk på Favoritter eller Enheter .
  3. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  4. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger  etterfulgt av Enhetsinformasjon etterfulgt av Forhåndsprøvingsprogram.
  5. Hvis du er med i programmet, ser du «På» eller «På (forhåndsoppdatering av fastvare: nr.»). Hvis du vil bli med i programmet, kan du lese «Sånn blir du med i forhåndsprøvingsprogrammet» ovenfor.
Hvorfor må jeg oppgi e-postadressen min når jeg registrerer meg for å bli med i forhåndsprøvingsprogrammet?

Hvis du velger å stå på e-postlisten for forhåndsprøvingsprogrammet, mottar du en e-post hver gang det kommer en ny forhåndsoppdatering av fastvaren for enheten din.

Sånn velger du å ikke lenger motta e-postvarsler

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på kontoen din øverst til høyre.
  3. Trykk på Innstillinger for Home-appen  etterfulgt av E-postvarsler.
  4. Slå Forhåndsprøvingsprogram for Chromecast og Google Nest av Off.
Jeg finner ikke innstillingen for forhåndsprøvingsprogrammet, eller innstillingen er nedtonet på siden for enhetsinnstillinger.
Hvis du ikke finner innstillingen, betyr det at vi ikke tar imot nye medlemmer i forhåndsprøvingsprogrammet akkurat nå. Kom tilbake senere for å se etter flere muligheter.
Hva er de forskjellige statusene for forhåndsprøvingsprogrammet?

Ut fra denne listen er det enklere for deg å forstå den nåværende statusen for forhåndsprøvingsprogrammet på enheten din.

Status Beskrivelse

(venter på neste forhåndsoppdatering av fastvaren)

Du er med i forhåndsprøvingsprogrammet og er klar til å motta den neste forhåndsoppdateringen av fastvaren.

(forhåndsoppdatering av fastvare: nr.)

En ny forhåndsoppdatering av fastvaren er tilgjengelig for enheten din.

Av

(venter på neste offentlige fastvareoppdatering)

Du har valgt å forlate programmet og venter på at den neste offentlige fastvareoppdateringen skal bli tilgjengelig. Dette kan ta en uke eller to.
Av Du er ikke med i forhåndsprøvingsprogrammet.

Forlat forhåndsprøvingsprogrammet

Sånn forlater du forhåndsprøvingsprogrammet
  1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2.  Trykk på Favoritter eller Enheter .
  3. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  4. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger  etterfulgt av Enhetsinformasjon etterfulgt av Forhåndsprøvingsprogram etterfulgt av Forlat programmet.
  5. Du finner nå «Forlater» under Forhåndsprøvingsprogram i enhetsinnstillingene.

Viktig: Selv om enheten din har «Forlater»-statusen, forlater du ikke programmet offisielt før den neste offentlige fastvareoppdateringen blir tilgjengelig. Dette kan ta 1–2 uker.

Send tilbakemelding om forhåndsprøvingsprogrammet

Hva kan jeg gjøre hvis jeg får problemer med enheten min?
Når du oppgir detaljerte tilbakemeldinger om problemet, kan det hjelpe oss med å løse problemet. Viktig: Såfremt det er mulig, bør du gi tilbakemelding fra mobilenheten din – ikke fra Chrome.
Hvordan sender jeg inn tilbakemelding om opplevelsen min?

Viktig: Såfremt det er mulig, bør du gi tilbakemelding fra mobilenheten din – ikke fra Chrome.

Jeg har gitt tilbakemelding, men problemet er fortsatt ikke løst. Hvorfor ikke?
Takk for at du tok deg tid til å sende inn tilbakemelding. Vi setter stor pris på hjelpen din. I de fleste tilfeller kan vi ikke sende personlige svar, men vi går gjennom rapporten din og bruker informasjonen i den til å gjøre Chromecast, høyttalere og skjermer bedre.
Jeg har tilbakestilt enheten min til fabrikkstandard. Må jeg registrere meg for forhåndsprøvingsprogrammet på nytt?
Hvis du tilbakestiller enheten til fabrikkstandard, må du registrere deg for forhåndsprøvingsprogrammet på nytt, og du må kanskje vente på at den neste forhåndsoppdateringen av fastvaren blir tilgjengelig, før du kan teste igjen.
Kan jeg forlate forhåndsprøvingsprogrammet hvis jeg tilbakestiller enheten til fabrikkstandard?
Enheten din fjernes umiddelbart fra forhåndsprøvingsprogrammet hvis du tilbakestiller den til fabrikkstandard, men fastvaren på enheten oppdateres ikke med en gang. Du må vente på at den nyeste offisielle fastvaren blir tilgjengelig, før enheten din slutter å bruke forhåndsoppdateringen av fastvaren. Dette kan ta én til to uker.