Testausohjelman yleiskatsaus

Testausohjelma on valinnainen kanava, joka päivittää Chromecast- tai Google Home ‑laitteelle uusimman laiteohjelmistoversion, ennen kuin se on kaikkien saatavilla.  Ohjelman jäsenet saavat siis laitteen ominaisuudet ja parannukset aiemmin käyttöönsä. Se on mielenkiintoinen tapa nähdä etukäteen uusimmat päivitykset – ja päästä kertomaan meille mielipiteesi niistä.

Syitä liittyä testausohjelmaan

Miksi liittyisin testausohjelmaan?
  • Uusien ominaisuuksien testaaminen: Pääset kokeilemaan uusimpia Chromecast-, Google Nest- tai Google Home ‑laitteelle lähetettyjä ominaisuuksia, ennen kuin ne julkaistaan kaikkien saataville.
  • Aikainen palaute: Jos sinulla on loistava idea tai näet virheen käyttäessäsi testauslaiteohjelmistoa, kerro meille siitä. Ehdotuksesi saattavat tehdä tuotteesta entistä paremman.
  • Pysy ajan tasalla: Ei huolta päivitysten puuttumisesta. Saat sähköpostin heti, kun laitteesi saa uusimman laiteohjelmiston.
Onko tämä betaohjelma?
Kyseessä ei ole ohjelmiston betaversio. Tarkoituksemme on, että testausohjelman päivitysten laatu on sama kuin tuotantoversion päivitysten. Saat vain uudet ominaisuudet käyttöösi ennen kuin ne julkaistaan kaikille.
Kuinka usein testauskanava päivitetään?
Testauskanava päivitetään hieman ennen laiteohjelmiston tuotantoversion julkaisua.
Mitkä laitteet voivat osallistua testausohjelmaan?
Testausohjelmaan voivat liittyä Chromecast (1. sukupolvi), Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio sekä Google Nest- ja Google Home ‑kaiuttimet ja ‑näytöt.

Testausohjelmaan liittymisen ohjeet

Kuinka voin liittyä testausohjelmaan?
  1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  2. Valitse laitteesi ja sitten Asetukset .
  3. Siirry Laiteasetukset-kohtaan ja valitse Testausohjelma.
  4. Jos et näe Testausohjelma-kohtaa, emme hyväksy uusia jäseniä tällä hetkellä. Tarkista tilanne uudelleen, kun uusia tilaisuuksia tulee saataville.
  5. Valitse, haluatko saada sähköposti-ilmoituksia, siirtämällä liukusäädintä oikealle tai vasemmalle. Huom. Suosittelemme sallimaan sähköposti-ilmoitukset, jotta tiedät, milloin uudet päivitykset on lähetetty laitteellesi.
  6. Jos tilaat sähköposti-ilmoitukset, sinua pyydetään kirjautumaan Google-tilillesi, jos et ole jo kirjautuneena.
  7. Tarkista sivun sisältö ja valitse Liity ohjelmaan
  8. Tarkista sivun sisältö ja valitse Selvä. ​
Mistä tiedän, olenko testausohjelmassa?
  1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  2. Valitse laitteesi ja sitten Asetukset .
  3. Siirry Laiteasetukset-kohtaan ja valitse Testausohjelma.
  4. Jos olet jäsen, näytöllä lukee "Päällä" tai "Päällä (laiteohjelmiston testiversio: #)". Jos haluat liittyä jäseneksi, seuraa yllä olevia liittymisohjeita.
Miksi sähköpostiosoitettani kysytään liittyessäni testausohjelmaan?
Kun liityt testausohjelman postituslistalle, saat sähköpostiisi ilmoituksen aina, kun julkaisemme laiteohjelmiston testiversion laitteellesi.

Näin voit poistaa sähköposti-ilmoitukset käytöstä:
  1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta tilisi.
  3. Valitse Home-sovelluksen asetukset  ja sitten Sähköposti-ilmoitukset.
  4. Ota Chromecastin ja Google Homen testausohjelma pois päältä Off.
En näe Testausohjelma-asetusta tai se on himmennetty Laiteasetukset-sivullani.
Jos et näe asetusta, emme hyväksy uusia jäseniä testausohjelmaan tällä hetkellä. Tarkista tilanne uudelleen, kun uusia tilaisuuksia tulee saataville.
Mitä testausohjelman eri tilat tarkoittavat?

Tämä testausohjelman tilojen luettelo auttaa sinua ymmärtämään laitteesi testausohjelman tämänhetkisen tilan. Tilan voi tarkistaa kohdassa Laiteasetukset -> Testausohjelma.

Tila Kuvaus

PÄÄLLÄ (Odottaa seuraavaa testausohjelman laitepäivitystä)

Olet mukana ohjelmassa ja valmiina vastaanottamaan seuraavan laiteohjelmiston testiversion.
PÄÄLLÄ (laiteohjelmiston testiversio: #) Uusi laiteohjelmiston testiversio on lähetetty laitteellesi.
POIS PÄÄLTÄ (Odottaa seuraavaa julkista laitepäivitystä) Olet päättänyt poistua ohjelmasta ja odotat seuraavaa laiteohjelmiston tuotantoversiota (tämä voi kestää viikon tai pari).
POIS PÄÄLTÄ Et ole testausohjelmassa.

Testausohjelmasta poistuminen

Miten voin poistua testausohjelmasta?
Näin voit poistua testausohjelmasta:
  1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  2. Valitse laitteesi ja sitten Asetukset .
  3. Siirry Laiteasetukset-kohtaan ja valitse Testausohjelma ja sitten Poistu ohjelmasta.
  4. Laiteasetusten Testausohjelma-kohdassa lukee Poistutaan.

Tärkeää: Vaikka laitteesi tila on Poistutaan, sinun on odotettava laiteohjelmiston seuraavan tuotantoversion julkaisua, ennen kuin voit virallisesti poistua ohjelmasta. Tämä voi kestää viikon tai pari.

Palautteen lähettäminen testausohjelmasta

Jos minulla on ongelmia laitteeni kanssa, mitä minun pitäisi tehdä?
Meidän on helpompi korjata ongelma, jos annat meille siitä yksityiskohtaista palautetta.  Tärkeää: Jos mahdollista, lähetä palaute mobiililaitteella, älä Chromella.
Miten voin lähettää palautetta käyttökokemuksistani?

Tärkeää: Jos mahdollista, lähetä palaute mobiililaitteella, älä Chromella.

Annoin palautetta, mutta ongelma ei korjaantunut. Miksi?
Kiitos palautteestasi. Arvostamme apuasi. Emme voi yleensä lähettää sinulle henkilökohtaista vastausta, mutta käymme raporttisi läpi ja käytämme antamiasi tietoja Chromecast-, Google Nest- ja Google Home ‑laitteiden parantamiseen.
Palautin laitteeni tehdasasetukset. Täytyykö minun liittyä testausohjelmaan uudelleen?
Jos sinun on palautettava laitteen tehdasasetukset, sinun on liityttävä testausohjelmaan uudelleen ja mahdollisesti odotettava seuraavan laiteohjelmiston testiversion julkaisua, ennen kuin voit jatkaa ohjelmiston testikäyttöä.
Voinko poistua testausohjelmasta palauttamalla laitteeni tehdasasetukset?
Jos palautat laitteesi tehdasasetukset, se poistetaan välittömästi testausohjelmasta, mutta laitteellasi oleva laiteohjelmisto ei päivity saman tien. Sinun on odotettava, kunnes seuraava laiteohjelmiston tuotantoversio julkaistaan, jotta laitteesi ei enää käytä laiteohjelmiston testiversiota. Tämä voi kestää viikon tai pari.