Google Nest Wifi och Google Wifi

Google Nest Wifi

Google Nest Wifi-enheter omfattar Google Nest Wifi-routern och Google Nest Wifi-åtkomstpunkten. Du kan konfigurera och hantera enheterna i Google Home-appen. Vissa avancerade funktioner finns i Google Wifi-appen. Google Nest Wifi är kompatibel med Google Wifi-åtkomstpunkter.

Foto av Google Nest Wifi-router Foto av Google Nest Wifi-åtkomstpunkt
Google Nest Wifi-router Google Nest Wifi-åtkomstpunkt

Googles WiFi-åtkomstpunkter

Google Wifi-åtkomstpunkter kan köpas för sig eller i trepack. De är kompatibla med Google Home-appen och Google Wifi-appen. Hur många behöver jag?

OnHub

OnHub finns i två modeller: en från TP-Link och en från ASUS. Båda är kompatibla med den tillhörande Google Wifi-appen.

Vad är det för skillnad på OnHub-enheterna?

Båda är kraftfulla AC1900-routrar och fungerar med Google Wifi-appen. Utöver att utsidans design skiljer sig åt finns det två större skillnader: antennen och rörelsestyrningen.

OnHub från TP-Link har en framåtvänd reflektorantenn som fungerar som en parabol. Den förbättrar Wi-Fi-räckvidden i den riktningen.

OnHub från ASUS kan styras med rörelser. Streamar du en film? Vinka för att prioritera en enhet, till exempel Chromecast, så att den har tillräckligt med bandbredd för filmvisningen. Läs mer om rörelsestyrning.

Säkerhetsanvisningar och föreskrifter för OnHub

OnHub från TP-LINK och ASUS har båda testats och visat sig följa FCC:s regler. Läs mer på webbplatserna för TP-LINK och ASUS.