Google Nest Wifin ja Google Wifin tekniset tiedot

Nest Wifi router and pointGoogle Nest Wifin tekniset tiedot

Nest Wifi routerGoogle Nest Wifi ‑reititin

Langaton

• AC2200 4x4 MU-MIMO Wi-Fi
  • Laajennettava langaton 802.11s-mesh
  • Samanaikainen kaksitaajuuksinen Wi-Fi (2,4 tai 5 GHz), joka tukee IEEE 802.11a/b/g/n/ac ‑standardia
  • Beamforming-siirtotekniikka
  • Bluetooth® Low Energy (BLE)
  • IEEE 802.15.4 Thread (2,4 GHz) – Toiminto tulossa pian
  • Automaattinen 802.11k/v-asiakasroaming

Portit

• 2 Gigabit Ethernet ‑porttia (WAN ja LAN)
  • Pyöreä virtaliitäntä

Väri ja materiaali

• Väri: Snow
  • Materiaali: ulkoinen suojus, jonka materiaalista 45 % kierrätysmuovia

Suorituskyky

• Tukee jopa 100 yhdistettyä laitetta*
  • Useita samanlaisia 4K-videostriimejä

Suojaus

• WPA3-salaus
  • Automaattiset tietoturvapäivitykset
  • Trusted Platform ‑moduuli

Muisti

• 1 Gt:n RAM-muisti
  • 4 Gt:n flash-muisti

Suoritin

• Neljän ytimen 64-bittinen ARM-suoritin (1,4 GHz)
  • Tehokas ML-laitteistojärjestelmä

Teho

• 15 W:n virtalähde

Mitat ja paino

• Läpimitta: 110 mm
  • Korkeus: 90,4 mm
  • Paino: 380 g

Yhteensopivuus

• Yhteensopiva edellisen sukupolven Google Wifi ‑laitteiden kanssa

* Tämä perustuu vain yhdistettyjen laitteiden käyttöön tiedonsiirron enimmäisnopeudella 1 Mbit/s. Edellyttää riittävää laajakaistayhteyttä, ja yhdistettyjen laitteiden on sijaittava osoitteessa g.co/nestwifi/coverage kuvatulla Wi-Fin peittoalueella. Signaalin vahvuus ja nopeus riippuvat myös internetpalveluntarjoajastasi.

Nest Wifi pointGoogle Nest Wifi ‑piste

Langaton

• AC1200 2x2 MU-MIMO Wi-Fi
  • Laajennettava langaton 802.11s-mesh
  • Samanaikainen kaksitaajuuksinen Wi-Fi (2,4 tai 5 GHz), joka tukee IEEE 802.11a/b/g/n/ac ‑standardia
  • Beamforming-siirtotekniikka
  • Bluetooth Low Energy (BLE)
  • IEEE 802.15.4 Thread (2,4 GHz) – Toiminto tulossa pian
  • Automaattinen 802.11k/v-asiakasroaming

Portit

• Pyöreä virtaliitäntä

Kaiutin ja mikrofonit

• 360 asteen ääni ja 40 mm:n ajuri
  • Bluetooth 5.0
  • 3 kaukomikrofonia Google Assistantia varten

Anturit

• Kapasitiivinen kosketusohjaus

Väri ja materiaali

• Värit: Snow, Mist (vain Yhdysvallat) ja Sand (vain Yhdysvallat)
  • Materiaali: ulkoinen suojus, jonka materiaalista 40 % kierrätysmuovia

Suorituskyky

• Tukee jopa 100 yhdistettyä laitetta*
  • Useita samanlaisia 4K-videostriimejä
  • Suojaus

• WPA3-salaus
  • Automaattiset tietoturvapäivitykset

Muisti

• 768 Mt RAM-muistia
  • 512 Mt:n flash-muisti

Suoritin

• Neljän ytimen 64-bittinen ARM-suoritin (1,4 GHz)
  • Tehokas ML-laitteistojärjestelmä

Teho

• 15 W:n virtalähde

Mitat ja paino

• Läpimitta: 102,2 mm
  • Korkeus: 87,2 mm
  • Paino: 350 g

Yhteensopivuus

• Wi-Fi-verkon laajentaminen edellyttää Nest Wifi ‑reititintä tai edellisen sukupolven Google Wifi ‑laitetta.

* Tämä perustuu vain yhdistettyjen laitteiden käyttöön tiedonsiirron enimmäisnopeudella 1 Mbit/s. Edellyttää riittävää laajakaistayhteyttä, ja yhdistettyjen laitteiden on sijaittava osoitteessa g.co/nestwifi/coverage kuvatulla Wi-Fin peittoalueella. Signaalin vahvuus ja nopeus riippuvat myös internetpalveluntarjoajastasi.

Google Wifi pointGoogle Wifi ‑piste

Koko kodin kattava verkko

• Jopa 139 neliömetriä pistettä kohden**
  • Laajennettava langaton 802.11s-mesh
  • Skaalautuva ja joustava järjestelmä – voit lisätä pisteitä kaikenkokoisia koteja varten**
  • Tukee tähti- ja ketjutustyyppisiä kokoonpanoja

Automaattinen langattoman verkon optimointi

• Automaattinen 802.11.k/v-asiakasroaming
  • Ennakoiva kaistan valinta – ohjaa laitteet käyttämään parhaiten toimivia kanavia
  • Itsekorjaava verkko
  • Beamforming-siirtotekniikka

Bluetooth®

• Bluetooth Low Energy (BLE)

Suorituskyky

• Jokainen piste tukee jopa 100 yhdistettyä laitetta***
  • Useita samanlaisia 4K-videostriimejä***

Suojaus

• WPA3-salaus
  • Automaattiset tietoturvapäivitykset
  • Trusted Platform ‑moduuli

Langattoman verkon standardi

• AC1200 MU-MIMO Wi-Fi
  • Samanaikainen kaksitaajuuksinen (2,4 GHz tai 5 GHz) Wi-Fi ja IEEE 802.11a/b/g/n/ac ‑tuki

Suoritin

• ARM-neliydinsuoritin

Muisti

• 512 Mt RAM-muistia
  • 4 Gt eMMC flash ‑muistia

Portit ja liitännät

• Kaksi Gigabit Ethernet ‑porttia

Virta

• 15 W:n virtalähde

Mitat ja paino

• Halkaisija: 106,12 mm
  • Korkeus: 68,75 mm
  • Paino: 340 g

Ympäristöystävälliset materiaalit

• 49 % laitteen muoviosien painosta on valmistettu kierrätysmateriaaleista

**Kodin pinta-ala, pintamateriaalit ja pohjaratkaisu voivat vaikuttaa Wi-Fi-signaalin kulkuun. Jos koti on suuri, sen seinät ovat paksut tai pohjaratkaisu pitkä ja kapea, saatat tarvita ylimääräisiä Wifi-pisteitä koko kodin kattamiseen. Signaalin vahvuus ja nopeus riippuvat internetpalveluntarjoajastasi.

***Tämä perustuu vain yhdistettyjen laitteiden käyttöön tiedonsiirtonopeudella 1 Mbit/s Edellyttää riittävää laajakaistayhteyttä, ja yhdistettyjen laitteiden on sijaittava osoitteessa g.co/googlewifi/coverage kuvatulla Wi-Fin peittoalueella. Signaalin vahvuus ja nopeus riippuvat myös internetpalveluntarjoajastasi.

Bluetooth®-sanamerkki ja ‑logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

OnHubin tekniset tiedot
  TP-Link ASUS

Koko ja paino

Hinta 199,99 $ 199,99 $
Mitat 190,5 x 104,1 x 116,8 mm 201,68 x 127,76 x 132,08 mm
Paino 861,8 g 752,96 g
Väri Blue tai Black Slate Gray

Laitteisto

Lähestymisanturi
Etuantenni
Valaistus Valokehä yläosassa (kuusi kolmiväristä LEDiä) Hienovarainen valaistus alaosassa (yksi kolmivärinen LED)
Ruuhkautumisen havaitseva radio
Suoritin Kaksiydinsuoritin, kukin ydin jopa 1,4 GHz Kaksiydinsuoritin, kukin ydin jopa 1,4 GHz
eMMC flash ‑muisti 4 Gt 4 Gt
Muisti 1 Gt 1 Gt
Portit 1 x WAN
1 x LAN
1 x USB 3.0
1 x WAN
1 x LAN
1 x USB 3.0
Kaiutin (käytetään käyttöönotossa)
NOR flash ‑muisti 8 Mt 8 Mt
Trusted Platform ‑moduuli Infineon SLB 9615 Infineon SLB 9615

Sähkötekniset ja ympäristövaatimukset

Tasavirta < 12 V *3 A < 19 V *1,75 A
Vaihtovirta 100–240 V, 50–60 Hz 100–240 V, 50–60 Hz
Käyttölämpötilat 0–40 celsiusastetta 0–40 celsiusastetta
Käyttökosteus/-korkeus 0–90 %:n kosteus; ei tiivistyvä 0–90 %:n kosteus; ei tiivistyvä

Verkko

Langaton AUX 802.11a/b/g/n/ac 1x1 802.11a/b/g/n/ac 1x1
Ethernet-kytkin QCA8337 Gigabit ‑kytkin QCA8337 Gigabit ‑kytkin
Yhteys AC1900 AC1900
Langattomat yhteydet IEEE 802.11a/b/g/n/ac IEEE 802.11a/b/g/n/ac
Langaton 2,4 ja 5 GHz Samanaikainen kaksitaajuuksinen 3x3-yhteys älyantennilla Samanaikainen kaksitaajuuksinen 3x3-yhteys älyantennilla
WAN-portti 1 x 10/100/1000 Mbit/s 1 x 10/100/1000 Mbit/s
LAN-portti 1 x 10/100/1000 Mbit/s 1 x 10/100/1000 Mbit/s

Yhteensopivuus

Bluetooth Smart ‑yhteensopiva
802.15.14-yhteensopiva
Weave-yhteensopiva
Langattoman yhteyden suojaus WPA2-PSK WPA2-PSK

Muu

TPM (luotettava käynnistys)
Takuu 2 vuotta 2 vuotta
Automaattiset päivitykset
iOS- ja Android-sovellus

Järjestelmävaatimukset

Aloita lukemalla ohjeista, miten Google Nest Wifi otetaan käyttöön tai miten Google Wifi ja OnHub ‑laitteet otetaan käyttöön