To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

DHCP IP-reservation eller indstilling af en statisk IP-adresse for en enhed

Når du bruger DHCP IP-reservation, giver du dit Wi-Fi-netværk besked på at tildele samme IP-adresse til en bestemt enhed, når den pågældende enhed opretter forbindelse til dit netværk.

Derfor skal du bruge DHCP IP-reservation eller statisk IP

De fleste enheder bruger som standard DHCP, som tildeler dynamiske IP-adresser. Nogle gange kan det dog være en god idé at have enheder, der altid har samme IP-adresse.

Det kan f.eks. være en trådløs printer. Når du udskriver noget, finder computeren og printeren hinanden ved hjælp af IP-adresser. Hvis printerens IP-adresse bliver ved med at ændre sig, kan computeren måske ikke altid finde den. Hvis du giver din printer en statisk IP-adresse, ved computeren altid, hvad printerens adresse er, da den ikke ændres, hvis den genstartes, eller hvis en DHCP IP-lease udløber.

Bemærk!

• Du skal bruge DHCP IP-reservation (statisk IP for din klient), hvis du vil konfigurere omdirigering af port til den pågældende enhed.
  • Hvis du foretrækker at bruge et andet undernet, kan du tilpasse det undernet, du bruger, under LAN-indstillingerne.
  • Denne artikel gælder kun for lokale enheder, der er tilsluttet din router (computer, smartphone, tablet osv.). De kan have statiske IP-adresser, som kun din router ser. Verden udenfor kan ikke se disse statiske IP-adresser. Routeren kan også have en statisk IP-adresse, som resten af internettet kan se. Få flere oplysninger om statisk IP til dit Wifi-punkts WAN.

Skift dine DHCP-indstillinger

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter  og derefter Wi-Fi  og derefter Indstillinger  og derefter Avanceret netværk.
  3. Tryk på DHCP IP-reservation og derefter Tilføj IP-reservation .
  4. Tryk på den enhed, som du vil tildele en statisk IP.
  5. Angiv en statisk IP-adresse, og tryk derefter på Gem .

Bemærk! Du skal muligvis koble denne enhed fra dit Wi-Fi-netværk og oprette forbindelse igen, inden den tildeles den reserverede IP.