To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Omdirigering af port eller portåbning

Når omdirigering af port (IPv4) eller portåbning (IPv6) er aktiveret, kan trafik fra internettet passere gennem Google Nest Wifi- eller Google Wifi-firewallen til en bestemt enhed på dit hjemmenetværk.

Få flere oplysninger om, hvornår du skal bruge omdirigering af port eller portåbning og NAT-loopback.

Konfigurer omdirigering af port eller portåbning

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter  og derefter Wi-Fi  og derefter Indstillinger og derefter Avanceret netværk.
  3. Tryk på Portadministration og derefter Tilføj .
  4. Vælg fanen for den type IP-adresse, du omdirigerer.
  5. Vælg en enhed.
  6. Tilføj dine interne og eksterne porte.
    1. IPv4: Vælg en intern port, som enheden bruger på det lokale netværk, og en ekstern port på WAN-netværket. Du kan angive et enkelt portnummer (#) eller et portinterval (####-####).
      • Bemærk! Når du angiver et portinterval, skal interne og eksterne intervaller være de samme. Det er ikke tilfældet for omdirigering af en enkelt port.
    2. IPv6: Angiv portintervallet.
      • Bemærk! Nogle enheder foreslår, hvilke porte der skal bruges, mens andre giver dig mulighed for at vælge. Hvis du ikke ved, hvilke porte der skal omdirigeres, kan du kontakte producenten af enheden eller tjekke enhedens manual.
  7. Vælg enten Transmission Control Protocol (TCP), User Datagram Protocol (UDP), eller TCP/UDP. Disse er forskellige protokoller, der bruges til at sende data via internettet.
  8. Tryk på Gem .
Hvornår skal jeg bruge omdirigering af port eller portåbning?

En router beskytter normalt dit netværk mod omverdenen ved at begrænse ekstern adgang til dit interne netværk. Nogle enheder og programmer såsom IP-kameraer og onlinespil har dog brug for en forbindelse fra internettet, der ikke er blokeret af en firewall. I de fleste tilfælde konfigureres omdirigering af port (IPv4) og portåbning (IPv6) automatisk mellem dine Wifi-enheder og dine tilsluttede enheder ved hjælp af UPnP

Omdirigering af port giver routeren besked om at sende forbindelsen til en bestemt enhed (som du vælger), når der modtages en anmodning om forbindelse via en specifik port (som du angiver). Dine andre enheder berøres ikke af denne regel.

NAT-loopback

NAT-loopback gør det muligt for enheder på dit private Wi-Fi-netværk at kommunikere med et offentligt netværk (WAN-netværk). På denne måde kan de "dele" en forbindelse med hinanden, så du kan tjekke dine enheder med omdirigerede porte inde fra dit Wi-Fi-hjemmenetværk.

Hvis du vil bruge NAT-loopback, skal du angive regler for omdirigering af port for en enhed.