To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Lägga till Ethernet-portar för Nest Wifi Pro, Nest Wifi eller Google Wifi

Du kan lägga till LAN-portar på en Nest Wifi Pro-router, Nest Wifi-router eller Google Wifi-åtkomstpunkt genom att ansluta dem till en switch.

Om du använder en switch rekommenderar vi att du använder en ohanterad switch eller konfigurerar en hanterad switch så att Spanning Tree Protocol (STP) inaktiveras samt vidarebefordrar Bridge Protocol Data Units (BPDU) när STP är inaktiverat.  På så sätt undviker du tekniska problem med vissa hanterade switchar eftersom det är kopplat till dirigering och nätverksloopar.

Obs! Nest Wifi-åtkomstpunkten har inga Ethernet-portar och går inte att ansluta med kabel.

Vad är en switch?

En switch är en nätverkskomponent som ansluter enheter (till exempel datorer, skrivare och tjänster) till varandra. Switchen fungerar som en styrenhet som låter enheterna kommunicera med varandra och använda samma internetanslutning.

Ansluta en switch till en Nest Wifi Pro-router, Nest Wifi-router eller Google Wifi-åtkomstpunkt

Anslut en Ethernet-kabel till en av WAN-/uplink-portarna på switchen. Anslut den andra änden till Google Nest Wifi-routern eller den primära Wifi-åtkomstpunktens LAN-port . Läs mer om hur du ansluter Nest Wifi Pro, Nest Wifi, Google Wifi och andra enheter med kabel.