Lägga till LAN-portar på en Google Nest Wifi eller Google Wifi-åtkomstpunkt

Du kan lägga till LAN-portar på en Google Nest Wifi-router eller Google Wifi-åtkomstpunkt genom att ansluta dem till en switch.
Obs! Med Google Nest Wifi kan du bara ansluta ytterligare portar till routern, inte till extra Nest Wifi-åtkomstpunkter.

Vad är en switch?

En switch är en nätverkskomponent som ansluter enheter (till exempel datorer, skrivare och tjänster) till varandra. Switchen fungerar som en styrenhet som låter enheterna kommunicera med varandra och använda samma internetanslutning.

Ansluta en switch till en Nest Wifi-router eller Google Wifi-åtkomstpunkt

Anslut en Ethernet-kabel till en av WAN-/uplink-portarna på switchen. Anslut den andra änden till Google Nest Wifi-routern eller den primära Wifi-åtkomstpunktens LAN-port . Läs mer om hur du kopplar Google Nest Wifi, Google Wifi och andra enheter.