To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

WAN kontra LAN

Hva er WAN?

Et regionnettverk (WAN) er et nettverk som finnes i et stort geografisk område. Modemet ditt sender og mottar informasjon til og fra internett via WAN-porten.

Hva er LAN?

Et lokalnettverk (LAN) består av de kablede og Wi-Fi-tilkoblede enhetene i hjemmet eller på kontoret ditt. Dette er det personlige nettverket ditt. Datamaskinen, telefonen, nettbrettet, ruteren o.l. utgjør nettverket ditt.

Hvor er WAN- og LAN-portene?

Du finner portene for WAN  og LAN på bunnen av Google Nest-ruteren eller Google Wifi-punktet. Google Nest Wifi-punkt har ikke WAN- eller LAN-porter.

Hvis du har en OnHub-ruter fra TP-Link, kan du vri det ytre dekselet mot klokken og løfte det av for å avdekke portene. Hvis du har en OnHub fra ASUS, er portene nær bunnen på baksiden.