To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Vad är en router?

En router är en enhet som tillhandahåller wifi och som vanligtvis är ansluten till ett modem. Den skickar information från internet till dina enheter, till exempel datorer, telefoner och surfplattor. De internetanslutna enheterna i bostaden utgör ett lokalt nätverk (LAN). Modemet tar in information från internet och routern distribuerar informationen till enheterna.

Obs! Om du vill använda Google Wifi, måste du konfigurera en av Google Wifi-åtkomstpunkterna som en router (primär Wifi-åtkomstpunkt). Anslut routern eller den primära Wifi-åtkomstpunkten till ett modem med en Ethernet-kabel. I vissa bostadshus och studentboenden behövs inget modem för att ansluta till internet. I så fall kan du ansluta routern direkt till ett ledigt Ethernet-uttag på väggen.