To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Hva er en ruter?

En ruter er en enhet som leverer Wi-Fi-tilkobling, og som vanligvis er koblet til et modem. Den sender informasjon fra internett til personlige enheter, for eksempel datamaskiner, telefoner og nettbrett. Disse internettilkoblede enhetene i hjemmet ditt utgjør et lokalnettverk (LAN). Når et modem henter data fra internett, distribuerer en ruter disse dataene til de personlige enhetene dine.

Merk: For å bruke Google Wifi må du konfigurere ett av Google Wifi-punktene som en ruter (primært Wifi-punkt). Koble ruteren eller det primære Wifi-punktet til et modem med en Ethernet-kabel. Husk at enkelte boligblokker og hybler ikke trenger modem for bredbåndstilkoblinger. I så fall kan du koble ruteren direkte til en tilgjengelig Ethernet-port i veggen.