To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Hvad er en router?

En router er en enhed, der leverer Wi-Fi og typisk er tilsluttet et modem. Den sender oplysninger fra internettet til personlige enheder, f.eks. computere, telefoner og tablets. Disse enheder med internetforbindelse i dit hjem udgør sammen dit LAN-netværk (Local Area Network). Når et modem henter oplysninger fra internettet, distribueres disse data til dine personlige enheder via en router.

Bemærk! Hvis du vil bruge Google Wifi, skal du konfigurere et af dine Google Wifi-punkter som en router (det primære Wifi-punkt). Slut din router eller dit primære Wifi-punkt til et modem ved hjælp af et Ethernet-kabel. Vær opmærksom på, at visse lejlighedskomplekser og kollegier ikke kræver modemmer til bredbåndsforbindelser. Hvis dette er tilfældet, kan du slutte din router direkte til en ledig Ethernet-port i væggen.

Relaterede artikler

Se, hvordan du opretter forbindelse mellem dit Google Wifi-punkt og et modem
Se, hvordan du genstarter dine Wifi-enheder
Få flere oplysninger om dobbelt NAT (når to routere udfører oversættelse af netværksadresser)