To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Visa programvaruversion

Nest Wifi Pro-, Nest Wifi- och Google Wifi-enheter uppdateras automatiskt med nya funktioner, förbättringar och felkorrigeringar. Information om vilken version av enheten du har finns i Google Home-appen:

1. Öppna Home-appen .
  2. Tryck på Favoriter eller Enheter .
  3. Tryck länge på enhetens ruta tryck på Inställningar eller Mer More menu  tryck på Inställningar .
  4. Programvaruversionen visas under Wifi-information.

Läs om aktuella programvaruversioner och viktig information.