To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Ohjelmistoversion tarkistaminen

Nest Wifi Pro-, Nest Wifi- ja Google Wifi ‐laitteet saavat automaattisesti päivityksiä, jotka sisältävät uusia ominaisuuksia, parannuksia ja virheenkorjauksia. Näet laitteen version Google Home ‐sovelluksesta:

1. Avaa Home-sovellus .
  2. Valitse Suosikit tai Laitteet .
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään valitse Asetukset tai Lisää More menu valitse Asetukset .
  4. Etsi ohjelmistoversio kohdasta "Wi-Fi-verkon tiedot".

Tutustu nykyisiin ohjelmistoversioihin ja julkaisutietoihin.