Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Skift navn på et Wifi-punkt

Du kan ændre navnet på Nest Wifi- og Google Wifi-routere og -punkter i Google Home-appen.

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter  og derefter Wi-Fi .
  3. Tryk på Wifi-enheder.
  4. Under "Punkter" skal du trykke på din router eller dit punkt.
  5. Tryk på Indstillinger og derefter Enhedens navn. Ved nogle punkter vises "Enhedsnavn", når du har trykket på Enhedsoplysninger.
  6. Angiv et nyt enhedsnavn.
  7. Tryk på Gem.