We moved control of OnHub and Google Wifi devices to the Google Home app. You can easily migrate your Google Wifi network into the Google Home app, where you’ll be able to control your Wi-Fi network and other connected products in one place.

Google Nest- of Google Wifi-apparaten opnieuw opstarten

Sommige veelvoorkomende problemen kun je oplossen door je router of punten opnieuw op te starten. Je kunt je apparaten op verschillende manieren opnieuw opstarten.

Met de stroomkabel

1. Koppel de stroomkabel los van je Wifi-apparaat.
  2. Wacht 10 tot 20 seconden tot het apparaat helemaal uitstaat.
  3. Sluit de stroomkabel weer aan op je Wifi-apparaat.
  4. Wacht 1 tot 2 minuten tot het apparaat helemaal is opgestart.

Met de Google Home-app

Je hele netwerk opnieuw opstarten

1. Open de Google Home-app Google Home app.
  2. Tik op Wifi . Instellingen Instellingen Netwerk opnieuw opstarten.

Een afzonderlijk punt opnieuw opstarten

1. Open de Google Home-app Google Home app.
  2. Tik op de naam van het punt Instellingen Instellingen Wifi-punt opnieuw opstarten.

Opmerking: Je kunt alleen punten afzonderlijk opnieuw opstarten.