Google Nest- of Google Wifi-apparaten opnieuw opstarten

Sommige veelvoorkomende problemen kun je oplossen door je router of punten opnieuw op te starten. Je kunt je apparaten op verschillende manieren opnieuw opstarten.

Met de stroomkabel

1. Koppel de stroomkabel los van je Wifi-apparaat.
  2. Wacht tien tot twintig seconden tot het apparaat volledig is uitgeschakeld.
  3. Sluit de stroomkabel weer aan op je Wifi-apparaat.
  4. Wacht één tot twee minuten tot het apparaat volledig is opgestart.

Met de Google Home-app

Je volledige netwerk opnieuw opstarten

1. Open de Google Home-app Google Home app.
  2. Tik op Wifi   Instellingen Settings gear  Netwerk opnieuw opstarten.

Een afzonderlijk punt opnieuw opstarten

1. Open de Google Home-app Google Home app.
  2. Tik op de naam van het punt  Instellingen Settings gear  Wifi-punt opnieuw opstarten.

Opmerking: Je kunt alleen punten afzonderlijk opnieuw opstarten.

Met de Google Wifi-app

1. Open de Google Wifi-app.
  2. Tik op het tabblad Instellingen en acties  en dan Netwerk en algemeen.
  3. Tik op Wifi-punten.
  4. Tik op Netwerk opnieuw opstarten en bevestig deze actie.
    Als je één apparaat opnieuw wilt opstarten, tik je onder 'Apparaatinstellingen voor netwerk' op het apparaat dat je opnieuw wilt opstarten en danOpnieuw opstarten en dan OK. Dit kost een paar minuten en je internetverbinding wordt kort onderbroken.