To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center

Google Nest- of Google Wifi-apparaten opnieuw opstarten

Sommige veelvoorkomende problemen kun je oplossen door je router of punten opnieuw op te starten. Je kunt je apparaten op verschillende manieren opnieuw opstarten.

Met de stroomkabel

1. Koppel de stroomkabel los van je Wifi-apparaat.
  2. Wacht 10 tot 20 seconden tot het apparaat helemaal uitstaat.
  3. Sluit de stroomkabel weer aan op je Wifi-apparaat.
  4. Wacht 1 tot 2 minuten tot het apparaat helemaal is opgestart.

Met de Google Home-app

Je hele netwerk opnieuw opstarten

1. Open de Google Home-app .
  2. Tik op Wifi . Instellingen  Netwerk opnieuw opstarten.

Een afzonderlijk punt opnieuw opstarten

1. Open de Google Home-app .
  2. Tik op de tegel van je apparaat en houd deze vast.
  3. Tik rechtsboven op Instellingen  Wifi-punt opnieuw opstarten.

Opmerking: Je kunt alleen punten afzonderlijk opnieuw opstarten.

Gerelateerd artikel