To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Wifi-wachtwoord delen

Met Google Nest Wifi of Google Wifi kun je je wifi-wachtwoord makkelijk checken en delen via sms, e-mail en andere apps. Als je een wifi-netwerk voor gasten instelt, kun je ook een uniek wachtwoord gebruiken voor je gasten. Bekijk meer informatie over hoe je het wachtwoord voor een wifi-netwerk voor gasten deelt. Opmerking: Deel je wachtwoord alleen met mensen die je vertrouwt.

1. Open de Google Home-app .
  2. Tik op Favorieten  en danWifi  en dan Wachtwoord delen ***. Swipe naar links om het wachtwoord van je gastnetwerk te checken.
  3. Tik op Kopiëren, Bericht of E-mail om te delen.