To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Släck lamporna eller ändra ljusstyrkan

Du kan stänga av statuslamporna på Nest Wifi- och Google Wifi-enheter eller ändra ljusstyrkan.

Stäng av statuslampan eller ändra ljusstyrkan

1. Öppna Google Home-appen .
  2. Tryck på Favoriter eller Enheter
  3. Tryck länge på enhetens ruta.
  4. Tryck på Inställningar  uppe till höger. På vissa Wifi-åtkomstpunkter kan du även trycka på Lampor.
  5. Välj en ljusstyrka under Statuslampans ljusstyrka.

Ställa in volymen och ljusstyrkan för Nest Wifi-åtkomstpunkten

Ställa in volymen.

Höja volymen
  • Tryck på höger sida på Nest Wifi-åtkomstpunkten.
  • Tryck på höger sida tio gånger för högsta volym.

Obs! Detta ändrar bara volymen vid uppspelning och för Google Assistent. På volymnivå 0 är ljudet avstängt för all uppspelning, men Google-assistenten hörs fortfarande på lägsta volym. Volymen för alarm och timers ändras inte om du justerar uppspelningsvolymen för Google-assistenten.

Nest Wifi point volume up
Sänka volymen

Tryck på vänster sida på Nest Wifi-åtkomstpunkten.

Sammanlagt 10 tryck stänger av allt ljud utom för Google-assistenten.

Obs! Detta ändrar bara volymen vid uppspelning och för Google Assistent. På volymnivå 0 är ljudet avstängt för all uppspelning, men Google-assistenten hörs fortfarande på lägsta volym. Volymen för alarm och timer ändras inte om du justerar volymen för Google-assistenten och uppspelningsvolymen.

Nest Wifi point volume down

Ändra ljusstyrkan

1. Öppna Google Home-appen .
  2. Tryck på Favoriter eller Enheter
  3. Tryck länge på enhetens ruta.
  4. Tryck på Inställningar  följt av Lampor.
  5. Välj en ljusstyrka under Statuslampans ljusstyrka eller inaktivera den.

Inaktivera Google Assistent på Nest Wifi-åtkomstpunkter

Du kan inaktivera Google-assistenten när som helst genom att följa anvisningarna nedan.

Inaktivera mikrofonen

Om du inaktiverar mikrofonen kan Nest Wifi-åtkomstpunkten inte lyssna eller svara. Du kan fortsätta att använda den som högtalare via Cast eller Bluetooth.

1. Inaktivera mikrofonen med skjutreglaget bredvid strömkabeln på Nest Wifi-åtkomstpunktens baksida.
  2. När av/på-reglaget lyser orange är mikrofonen inaktiverad.

Nest Wifi point mic on-off

​Stänga av lampan för avstängt ljud på Nest Wifi-åtkomstpunkten

När mikrofonen på Nest Wifi-åtkomstpunkten är avstängd lyser en orange lampa under enheten. Du kan välja att stänga av den här orange lampan under enhetsinställningarna:

1. Öppna Google Home-appen .
  2. Tryck på Favoriter eller Enheter
  3. Tryck länge på enhetens ruta.
  4. Tryck på Inställningar  följt av Lampor uppe till höger.
  5. Aktivera Stänga av lampan för avstängt ljud.