To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Slå av lyset eller endre lysstyrken

Du kan slå av statuslampene på Nest Wifi- og Google Wifi-enhetene dine eller endre lysstyrken på dem.

Slå av eller endre lysstyrken på statuslampen

1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk på Favoritter eller Enheter
  3. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  4. Trykk på Innstillinger  øverst til høyre. For enkelte Wifi-punkter må du kanskje også trykke på Lys.
  5. Under «Lysstyrken for statuslampen» velger du et lysstyrkenivå.

Juster volumet og lysstyrken for Nest Wifi-punktet

Juster volumet

Skru opp volumet
  • Trykk på høyre side av Nest Wifi-punktet.
  • Du kan få maksimalt volum ved å trykke ti ganger på høyre side.

Merk: Dette justerer bare volumet for medier og Google-assistenten. På volumnivå 0 kuttes lyden for alle medier, men Google-assistenten snakker fortsatt på det laveste volumet. Hvis du justerer Google Assistent- og medievolumet, justeres ikke volumet for alarmer og nedtellinger.

Nest Wifi point volume up
Skru ned volumet

Trykk på venstre side av Nest Wifi-punktet.

Etter ti trykk kuttes all lyd, med unntak av Google-assistenten.

Merk: Dette justerer bare volumet for medier og Google-assistenten. På volumnivå 0 kuttes lyden for alle medier, men Google-assistenten snakker fortsatt på det laveste volumet. Hvis du justerer Google Assistent- og medievolumet, justeres ikke volumet for alarmer og nedtellinger.

Nest Wifi point volume down

Endre lysstyrken

1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk på Favoritter eller Enheter
  3. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  4. Trykk på Innstillinger  og så Lys.
  5. Under «Lysstyrken for statuslampen» velger du et lysstyrkenivå eller slår den av.

Slå av Google-assistenten på Nest Wifi-punktet

Du kan når som helst slå av Google-assistenten ved å følge fremgangsmåten nedenfor.

Slå av mikrofonen

Hvis du slår av mikrofonen, kan ikke Nest Wifi-punktet lytte eller svare på søkene dine. Du kan fortsette å bruke den som høyttaler via casting eller Bluetooth.

1. Bruk bryteren på baksiden av Nest Wifi-punktet (ved siden av strømkabelen) for å slå av mikrofonen.
  2. Du vet at mikrofonen er slått av, når av- eller på-bryteren er oransje.

Nest Wifi point mic on-off

​Slå av lyset for kuttet lyd på Nest Wifi-punktet

Når mikrofonen på Nest Wifi-punktet er slått av, ser du en oransje glød under enheten. Du kan velge å slå av denne oransje gløden i enhetsinnstillingene:

1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk på Favoritter eller Enheter
  3. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  4. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger  og så Lys.
  5. Slå på Slå av lyset for kuttet lyd.