To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Visa enheter som är anslutna till nätverket och granska dataanvändningen

Du kan se hur många enheter som är anslutna till ditt Wi-Fi-nätverk i Google Home-appen eller Google Wifi-appen.

Visa anslutna enheter och dataanvändning

I Google Home-appen

Du ser i Google Home-appen hur mycket data som laddas upp och laddas ned på olika enheter. Enheter som har använt nätverket under de senaste 30 dagarna visas, även om de inte är anslutna just nu.
  1. Öppna Google Home-appen .
  2. Tryck på Favoriter  följt av Wifi .
  3. Tryck på Enheter högst upp.
  4. Tryck på en enhet och en flik om du vill se mer information.
    • Hastighet: Realtidsanvändning är den mängd data som enheten använder för närvarande. Användning är hur mycket data enheten har förbrukat under den valda tidsperioden.
    • Information: Enhetsinformation som anslutningsstatus, IP-adress och MAC-adress.

I Google Wifi-appen

Du ser i Google Wifi-appen hur mycket data som laddas upp och laddas ned på olika enheter. Dessutom visas historik för upp till 30 dagar och information om enheterna.

1. Öppna Google Wifi-appen .
  2. Tryck på  följt av Enheter.
    • Siffrorna bredvid Enheter visar den totala internettrafiken (via WAN) till och från nätverket.
    • Under varje enhet står hur mycket data som har laddats ned och laddats upp på den enheten.

Obs! Information om alla enheter som anslutits via Wi-Fi eller direkt till Wifi-routern eller Wifi-åtkomstpunkten via Ethernet visas.

3. Tryck på en enhet och en flik om du vill se mer information.
    • Användning: Hur mycket data enheten har förbrukat under den valda tidsperioden.
    • Information: Enhetsinformation som anslutningsstatus, IP-adress och MAC-adress.

Granska användningen av nätverksdata

Med Nest Wifi och Google Wifi kan du granska den totala mängden data som har passerat via nätverket under olika tidsperioder: realtid, i dag, sju dagar och 30 dagar.

I Google Home-appen

1. Öppna Google Home-appen .
  2. Tryck på Wi-Fi .
  3. Tryck på Internet.
    • Realtidsanvändning: Hur mycket data som laddas upp och laddas ned i nätverket just nu.
    • Användning: Hur mycket data som har laddats upp och laddats ned i nätverket under den valda tidsperioden.

I Google Wifi-appen

1. Öppna Google Wifi-appen .
  2. Tryck på Nätverk  följt av Internet.
  3. Tryck på tidsramen högt upp på fliken Användning och välj önskad period. Standardinställningen är Realtid.