Se Wifi-punkt og tilkoblede enheter

Fra Nettverk-fanen i Google Wifi-appen kan du se hvor mange Wifi-punkt og personlige enheter som er koblet til Wi-Fi-nettverket ditt. Du kan sjekke Wifi-punktenes tilkoblingsstyrke og hvor mye data tilkoblede enheter (for eksempel datamaskiner, telefoner eller nettbrett) bruker enkeltvis.

Se tilkoblingsstyrken for Wifi-punkt

Appen viser tilkoblingsstyrken for Wifi-punktene i systemet enkeltvis og gjør det mulig å kjøre en maskenett-test når du vil.

1. Åpne Google Wifi-appen.

2. Trykk på -fanen, og velg ikonet for enheter.

3. Wifi-punktene vises, i tillegg til tilkoblingsstyrken deres og tidspunktet for den siste maskenett-testen.

4. For å teste tilkoblingen på nytt, trykk på Test maskenettet.

Se tilkoblede enheter og databruk

Google Wifi-appen viser hvor mye data Wifi-punktet ditt laster ned og opp for øyeblikket og opptil 60 dager tidligere.

1. Åpne Google Wifi-appen.

2. Trykk på -fanen, og velg ikonet for enheter.

3. Tallene ved siden av «Enheter» på nettverksskjermen representerer den totale Internett (WAN)-trafikken til og fra Wifi-punktet.

4. Nedenfor nettverksnavnet finner du en liste over alle enheter som er koblet til Wi-Fi-en. Ved siden av hver enhet finner du tallene for databruk – hvor mye data enheten har lastet ned og opp, fra og til Internett.

Trykk på en enhet i listen for å se detaljer som bruksdiagrammer, IP-adresse og MAC-adresse.

Merk: Appen viser detaljer for alle enheter som er koblet til via Wi-Fi, eller som er koblet direkte til Wifi-punktet med en Ethernet-kabel.

5. Trykk på en spesifikk enhet for å se detaljer. Du finner et diagram i Bruk-fanen som viser hvor mye data enheten har brukt over den valgte tidsrammen. Du finner enhetsdetaljer som tilkoblingsstatus, IP-adresse og MAC-adresse i Detaljer-fanen.

Se historisk databruk

Med Google Wifi kan du se databruken over fem forskjellige tidsrammer: sanntid, i dag og de siste 7, 30 eller 60 dagene.

Sånn gjør du det:

1. Åpne Google Wifi-appen.
  2. Trykk på -fanen, og velg ikonet for enheter.
  3. Trykk på tidsrammen oppe på skjermen, og velg perioden du vil bruke.