To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Verkkoon yhdistettyjen laitteiden ja datan käytön näkeminen

Voit katsoa Google Home‑ tai Google Wifi ‑sovelluksesta, kuinka monta henkilökohtaista laitetta langattomaan verkkoosi on yhdistetty.

Yhdistettyjen laitteiden ja datan käytön tarkistaminen

Google Home ‑sovelluksella

Google Home ‑sovellus näyttää, minkä verran dataa laitteesi lataavat ja lähettävät. Verkkoa edellisten 30 päivän kuluessa käyttäneiden laitteiden luettelossa näkyvät myös ne laitteet, jotka eivät ole tällä hetkellä yhdistettyinä.
  1. Avaa Google Home ‑sovellus .
  2. Valitse Suosikit  ja sitten Wi-Fi .
  3. Valitse yläreunasta Laitteet.
  4. Valitse laite ja välilehti nähdäksesi lisätietoja.
    • Nopeus: Reaaliaikainen käyttö tarkoittaa sitä, kuinka paljon dataa laitteesi käyttää parhaillaan. Käyttö tarkoittaa sitä, kuinka paljon dataa laite on käyttänyt valitulla ajanjaksolla.
    • Tiedot: Laitetiedot, esimerkiksi yhteyden tila, IP-osoite ja MAC-osoite.

Google Wifi ‑sovelluksella

Google Wifi ‑sovellus näyttää, minkä verran dataa laitteesi lataavat ja lähettävät parhaillaan, ja voit tarkistaa laitetiedot ja tiedot datan käytöstä edellisten 30 päivän ajalta.

1. Avaa Google Wifi ‑sovellus .
  2. Valitse Verkko  ja sitten Laitteet.
    • Laitteet-kohdan vieressä näkyvät numerot ilmaisevat verkkosi kautta kulkevan internetliikenteen (WAN-liikenteen) kokonaisdatamäärän.
    • Kunkin laitteen alapuolelta voit katsoa, miten paljon dataa laitteet ovat ladanneet ja lähettäneet.

Huom. Sovellus näyttää kaikkien langattomaan verkkoon yhdistettyjen laitteiden ja Wifi-reitittimeen tai ‑pisteeseen Ethernet-johdolla yhdistettyjen laitteiden tiedot.

3. Valitse laite ja välilehti nähdäksesi lisätietoja.
    • Käyttö: Kuinka paljon dataa laite on käyttänyt valitulla ajanjaksolla.
    • Tiedot: Laitetiedot, esimerkiksi yhteyden tila, IP-osoite ja MAC-osoite.

Verkon datan käytön tarkistaminen

Jos sinulla on Nest Wifi tai Google Wifi, voit tarkistaa, kuinka paljon dataa verkkosi on käyttänyt yhteensä eri ajanjaksoilla: reaaliaikaisesti, tänään tai edellisten 7 tai 30 päivän aikana.

Google Home ‑sovelluksella

1. Avaa Google Home ‑sovellus .
  2. Valitse Wi-Fi .
  3. Valitse Internet.
    • Reaaliaikainen käyttö: Kuinka paljon dataa verkkosi lataa parhaillaan laitteelta ja laitteelle.
    • Käyttö: Kuinka paljon dataa laite on ladannut laitteelta ja laitteelle valitulla ajanjaksolla.

Google Wifi ‑sovelluksella

1. Avaa Google Wifi ‑sovellus .
  2. Valitse Verkko  ja sitten Internet.
  3. Kosketa Käyttö-välilehdeltä näytön yläosassa näkyvää ajanjaksoa ja valitse haluamasi asetus. Oletuksena on Reaaliaikainen.