To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Ändra namn på wifi-nätverk

Så här byter du namn på Nest Wifi- eller Google Wifi-nätverket:

1. Öppna Google Home-appen .
  2. Tryck på Favoriter  följt av Wifi  följt av Inställningar .
  3. Ange ett nytt nätverksnamn.
  4. Tryck på Spara.
  • Nätverksnamnet måste innehålla mellan 1 och 31 tecken.
  • Kontrollera att det inte finns något oavsiktligt mellanslag i början eller i slutet av nätverksnamnet.

Återanvända ett äldre nätverksnamn och lösenord

Om du återanvänder ett nätverksnamn och lösenord från en gammal router behöver du inte ansluta enheter som tidigare fanns i nätverket.

Obs! Om din gamla router fortfarande sänder ut ett wifi-nätverk kan det få märkliga konsekvenser, eftersom vissa enheter ansluts till Wifi-åtkomstpunkten och andra ansluts till den gamla routern. Du kan lösa det här genom att aktivera bryggläge på din gamla router.