To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

De naam van het wifi-netwerk wijzigen

Zo wijzig je de naam van je Nest Wifi- of Google Wifi-netwerk:

1. Open de Google Home-app .
  2. Tik op Favorieten  en danWifi  en dan Instellingen .
  3. Geef een nieuwe netwerknaam op.
  4. Tik op Opslaan.
  • Netwerknamen moeten 1 tot 31 tekens lang zijn.
  • Zorg dat je niet per ongeluk een spatie vóór of achter de netwerknaam typt.

Een oude netwerknaam en oud wachtwoord opnieuw gebruiken

Als je de netwerknaam en het wachtwoord van een oude router opnieuw wilt gebruiken, hoef je de apparaten die zich eerder in het netwerk bevonden, niet opnieuw te verbinden.

Opmerking: Als je oude router nog steeds een wifi-netwerk uitzendt, kun je afwijkend gedrag waarnemen omdat sommige apparaten verbonden zijn met je Wifi-punt en andere met je oude router. Je kunt dit oplossen door de bridge-modus op je oude router aan te zetten.