To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Reparer dit Google Nest Wifi- eller Google Wifi-netværk

Der kan være flere årsager til, at du har netværksproblemer med dine Google Nest Wifi- eller Google Wifi-enheder. Hvis dit Google Nest Wifi- eller Google Wifi-netværk ikke virker, kan dine Wi-Fi-enheder ikke oprette forbindelse til internettet.

Følg denne vejledning for at finde og løse problemet:

• Google Nest Wifi-routeren eller -punktet eller Google Wifi-punktet vises som offline i mesh-test
  • Der kan ikke oprettes forbindelse til internettet eller Wi-Fi
  • Lyset angiver en netværksfejl
  • Andre netværksproblemer

Hvis en enhed med Wi-Fi-forbindelse, f.eks. en telefon eller computer, mister forbindelsen til Google Nest Wifi eller Google Wifi, uden at der ellers ser ud til at være problemer med netværket, kan du prøve at gå til artiklen Enheden kan ikke oprette forbindelse til mit Nest Wifi- eller Google Wifi-netværk .

Nest Wifi- eller Google Wifi-enheder fungerer ikke

Trin 1: Tjek dine kabler og forbindelser

Løse, frakoblede eller beskadigede kabler kan forårsage forbindelsesproblemer.

1. Sørg for, at det medfølgende Ethernet-kabel er korrekt sluttet til WAN-porten på din Google Nest Wifi-router eller dit primære Google Wifi-punkt (Ethernet-kablet skal klikkes ind) . Den anden ende skal være korrekt tilsluttet dit modem.
  2. Sørg for, at modemmet, Wifi-routeren og -punkterne er tændt, og at alle kabler er tilsluttet korrekt.
  3. Sørg for, at dit modem er forbundet til en internetkilde, f.eks. den forbindelse, som din kabeludbyder, DSL-udbyder eller fiberudbyder leverer til dit hjem.

Trin 2: Genstart dit modem, din router og dine punkter

Sluk og tænd dit modem og dine Wifi-enheder for at løse problemer med din netværksforbindelse. Sådan genstarter du dine enheder:

1. Afbryd strømmen til alle dine netværksenheder, herunder dit modem og alle Google Nest Wifi- eller Google Wifi-enheder.
  2. Vent, indtil alle lamperne på de enheder, du har frakoblet, er slukkede. Det bekræfter, at enhederne ikke længere får strøm.
  3. Tilslut strømmen igen, men kun til dit modem.
  4. Vent, indtil dit modem er startet helt op, og alle indikatorlamperne er tændt igen. Det tager normalt ca. 2 minutter.
  5. Sørg for, at alle Ethernet-kabler stadig er tilsluttet korrekt.
  6. Slut strømforsyningen til din Google Nest Wifi-router eller dit primære Google Wifi-punkt igen, og vent, indtil enheden er startet helt op. Det tager ca. 1 minut.
  7. Slut strømmen til eventuelle yderligere punkter eller routere igen.
  8. Luk Google Home-appen, og åbn den igen.
  9. Kør en mesh-test for at bekræfte, at dine enheder fungerer korrekt.

Få flere oplysninger om, hvad lamperne betyder på dine Google Nest- eller Google Wifi-enheder.

Bemærk! Hvis det kun er et WiFi-mesh-punkt, der er offline, skal du tjekke, at det er inden for din routers eller dit primære Wifi-punkts rækkevidde. Det kan være nødvendigt at flytte punktet tættere på din router eller tættere på et andet mesh-punkt.

Trin 3: Tjek din konfiguration

I de fleste tilfælde behøver du ikke at ændre dine netværkskonfigurationer, da Google Nest Wifi og Google Wifi som standard bruger DHCP, der er en almindelig protokol til internetforbindelser.

Du skal muligvis justere WAN-indstillingerne i Google Home-appen:

• Hvis din internetudbyder kræver en anden protokol end DHCP, f.eks. PPPoE, eller benytter statiske IP-adresser.
  • Hvis du for nylig har ændret dine netværksindstillinger og nu ikke kan komme online.

Internetbrugere med DSL og fiber

Du skal muligvis angive et PPPoE-kontonavn og en adgangskode, før modemmet tillader, at Nest Wifi-routeren eller et primært Wifi-punkt får adgang til internettet. Det kan du gøre i Google Home-appens WAN-indstillinger.

Hvis du ikke kender dine PPPoE-oplysninger, skal du kontakte din internetudbyder. Har du problemer? Se, hvordan du løser problemer med PPPoE under konfigurationen.

Statisk IP-adresse

Hvis du modtager en statisk IP-adresse via din internetudbyder, skal du angive dine statiske IP-oplysninger i WAN-indstillingerne i Google Home-appen. Din internetudbyder bør kunne oplyse disse informationer.

Trin 4: Ring til din internetudbyder

Hvis du fortsat har problemer med forbindelsen og ikke kan komme online, skal du kontakte din internetudbyder. Spørg din internetudbyder om følgende:

• Er der driftsproblemer med internettet i mit område?
  • Er internetindstillingerne blevet ændret (f.eks. en ny statisk IP eller PPPoE-brugernavn/-adgangskode)?
  • Har der været andre ændringer i netværkstjenesten?

Trin 5: Gendan fabriksindstillingerne på dine Wifi-enheder

Hvis du fortsat har problemer med at oprette forbindelse, kan du prøve at gendanne fabriksindstillingerne på dine Wifi-enheder. Vent, indtil lyset angiver, at din enhed er klar til konfiguration, og konfigurer derefter Google Nest Wifi eller Google Wifi igen.

Trin 6. Kontakt support

Kontakt os for at få yderligere hjælp.

Mesh-punktet eller en yderligere router fungerer ikke

Hvis du kan få adgang til internettet med mindst én Wifi-router eller ét Wifi-punkt, kan du følge denne vejledning for at få dine andre enheder online igen.

Et mesh-Wifi-punkt skal repareres, eller en ekstra router er offline

1. Sørg for, at alle Wi-Fi-enheder er tændt, og at alle kabler er tilsluttet korrekt. Hvis din enhed er forbundet med kabel, skal du også sikre dig, at dine Ethernet-kabler er korrekt tilsluttet et andet Wifi-punkt eller en anden switch. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer kabelforbundne enheder
  2. Træk stikket ud af den Wifi-enhed, der er offline, og sæt det i igen.
  3. Åbn Google Home-appen og derefter tryk på Favoritter eller Enheder og derefter hold fingeren på enhedens felt og derefter Indstillinger og derefter Mere More menu og derefter Genstart.
  4. Kør en mesh-test for at bekræfte, at dine enheder fungerer korrekt.
  5. Tjek, at dine punkter er inden for din router eller dit primære Wifi-punkts rækkevidde. Du skal muligvis flytte punktet tættere på din router eller et andet mesh-punkt.
  6. Kør en mesh-test igen.
  7. Gendan fabriksindstillingerne på den enhed, der er offline, vent, til lyset angiver, at din enhed er klar til konfiguration, og tilføj derefter dit Google Nest Wifi-punkt, din ekstra router eller dit Google Wifi-punkt igen.
  8. Kontakt support for at få yderligere hjælp.

Enheder vises offline i Google Home-appen

Hvis din Wifi-enhed har status som Offline i Google Home-appen, mens den stadig har forbindelse til internettet, skal du følge denne vejledning for at løse problemet.

Deaktiver Internet Protocol version 6 (IPv6)

Deaktiver IPv6 i Google Home-appen:
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Wifi-mønten og så Indstillinger Indstillinger
  3. Rul ned, og tryk på Avanceret netværk.
  4. Rul ned til IPv6.
  5. Slå kontakten fra Toggle button off.

Genstart enheden med strømkablet

1. Træk strømstikket ud af din Wifi-enhed.
  2. Vent 10-20 sekunder, så enheden slukkes helt.
  3. Sæt strømkablet i din Wifi-enhed igen.
  4. Vent 1-2 minutter, til den er helt tændt igen.