To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Wie is mijn internetprovider?

Je internetprovider is het bedrijf dat jou toegang tot internet levert.

Ga naar www.whoismyisp.org om je interprovider op te zoeken.

Wanneer moet ik contact opnemen met mijn internetprovider?

Neem in de volgende gevallen contact op met je internetprovider:

• Je krijgt consistent een lagere snelheid dan waarvoor je betaalt (gebruik Netwerkcontrole of andere services die snelheidstests uitvoeren om dit te vergelijken).
  • De internetverbinding van je netwerk wordt steeds onderbroken en je kunt dit niet oplossen via de stappen voor het oplossen van netwerkproblemen.
  • Je wilt je abonnement wijzigen.

Als je problemen hebt met de internetverbinding, kun je je internetprovider het volgende vragen:

• Is er bij mij in de buurt een internetstoring?
  • Zijn er internetinstellingen gewijzigd (bijvoorbeeld PPPoE-gebruikersnaam/wachtwoord of de statische IP)?
  • Zijn er andere wijzigingen in de netwerkservice?