Vad betyder det när lampan byter färg eller blinkar?

Lampan som lyser upp Google Wifi-åtkomstpunkten inifrån ger en snabb indikation på enhetens status. Lampan lyser eller blinkar med olika färg så att du ser direkt om Wifi-åtkomstpunkten fungerar som den ska.

Läs mer om hur du ändrar hur starkt lampan lyser

Översikt över de olika färgerna.

Färg Innebörd Gör så här
Släckt lampa Wifi-åtkomstpunkten har ingen ström eller så har lampan inaktiverats i appen.

Kontrollera att strömkabeln är ordentligt ansluten till Wifi-åtkomstpunkten och ett fungerande eluttag.

Om du redan har konfigurerat Wifi-åtkomstpunkten och lampan är släckt kontrollerar du inställningarna för lampans ljusstyrka i appen.

Om lampan ändå inte lyser kontaktar du kundsupporten.

Fast vitt sken Wifi-åtkomstpunkten är online och fungerar som den ska.

Du är online. Mycket nöje!

Obs! På OnHub lyser lampan blågrönt.

Blinkar blått Wifi-åtkomstpunkten är klar att konfigureras eller laddar ned en uppdatering.

Konfigurera Wifi-åtkomstpunkten i appen. Lampan lyser med ett fast blågrönt sken när Wifi-åtkomstpunkten är online.

Om en uppdatering laddas ned väntar du på att den slutförs. Starta om WiFi-åtkomstpunkten om lampan inte börjar lysa blågrönt.

Fast blått sken Wifi-åtkomstpunkten återställs till standardinställningarna. Det kan ta upp till tio minuter. Wifi-åtkomstpunkten återställer sig själv när det är klart och börjar blinka blått när du kan konfigurera den.
   Blinkar brandgult Wifi-åtkomstpunkten har ingen anslutning till internet. Kontrollera att Ethernet-kabeln är ordentligt ansluten till den primära Wifi-åtkomstpunkten och modemet.
   Blinkar rött Ett problem har uppstått med Wifi-åtkomstpunkten. Återställ standardinställningarna på Wifi-åtkomstpunkten. Om lampan ändå blinkar rött kontaktar du kundsupporten.