To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Hva betyr lyset på Wifi-enheten din?

Lyset på Google Nest Wifi Pro-, Nest Wifi- eller Google Wifi-enheten viser statusen til enheten. Ulike farger og blinkemønstre gir deg et inntrykk av enhetens tilstand.

Merk: Lysfargene er forskjellige for Nest Wifi Pro-ruteren, Nest Wifi-ruteren, Google Nest Wifi-punktene og Google Wifi-punktene.

Nest Wifi Pro-ruteren

Farge Betydning Dette kan du gjøre
Ikke noe lys Ruteren har ikke strøm.

Sjekk at strømkabelen er riktig koblet til ruteren og til et fungerende strømuttak.

Hvis enheten allerede er konfigurert og lyset er av, må du kontrollere innstillingene for lysstyrke i appen.

Hvis det fortsatt ikke er lys, kan du kontakte brukerstøtten for Wifi.

Enheten er på nett, og du har slått av statuslampen i Google Home-appen. Du er på nettet.
Image Solid white light Lyser hvitt

Enheten er på nett.

Merk: Som standard er lyset slått på for Nest Wifi Pro-rutere som er på nett, men du kan slå det av i Google Home-appen.

Du er på nettet.
Raskt blinkende hvitt Enheten starter opp. Vent til enheten starter opp. Dette tar omtrent et minutt. Når den er ferdig, blinker den sakte blått for å vise at den er klar for konfigurering.
Enheten oppdateres. Vent til enheten er ferdig oppdatert.
Sakte blinkende blått Enheten er klar for konfigurering. Bruk Google Home-appen til å konfigurere ruteren.
Raskt blinkende blått Tilkobling pågår. Vent til enheten er ferdig tilkoblet.
Image Solid yellow light Lyser gult

Ruteren tilbakestilles til fabrikkstandard.

Merk: Et kontinuerlig gult lys under konfigureringen indikerer også en nettverksfeil på enheten.

Dette kan ta opptil 10 minutter. Når den er ferdig, tilbakestiller enheten seg selv.
Sakte blinkende gult Det har oppstått en nettverksfeil. Sjekk at Ethernet-kabelen er koblet til både ruteren og modemet, og at begge enhetene er slått på. Du må kanskje koble hver enhet fra og til igjen. Finn ut mer om hvordan du løser nettverksfeil.
Raskt blinkende gult Det oppsto en feil under konfigureringen. Noe gikk galt. Vent til enheten blinker blått sakte, og prøv å koble til enheten igjen.
Du holder inne tilbakestillingsknappen og tilbakestiller enheten til fabrikkstandard. Hvis du fortsetter å holde inne tilbakestillingsknappen, blir lyset gult etter ca. 12 sekunder. Når det lyser kontinuerlig gult, slipper du knappen for tilbakestilling til fabrikkstandard.
Raskt blinkende rødt Noe er galt. Kritisk feil. Tilbakestill ruteren til fabrikkstandard. Hvis lyset fortsatt er rødt, kan du kontakte brukerstøtten for Wifi.
Nest Wifi-ruteren
Farge Betydning Dette kan du gjøre

Ikke noe lys

Ruteren har ikke strøm, eller lyset er nedtonet i appen.

Sjekk at strømkabelen er riktig koblet til ruteren og til et fungerende strømuttak.

Hvis enheten allerede er konfigurert og lyset er av, må du kontrollere innstillingene for lysstyrke i appen.

Hvis det fortsatt ikke er lys, kan du kontakte brukerstøtten for Wifi.

Image Sudden-blinking white  Hvitt, ikke noe lys,  hvitt

Enheten starter opp.

Vent til enheten starter opp. Dette tar omtrent et minutt. Når den er ferdig, blinker den sakte hvitt, slik at du vet at den er klar for konfigurering.

Image Slow-pulsing white  Blinker sakte hvitt Enheten er klar for konfigurering.

Bruk Google Home-appen til å konfigurere ruteren.

Image Solid white light Lyser hvitt Ruteren er på nettet, og alt er i orden. Du er på nettet. Ha det gøy!
Image Slow-pulsing yellow  Blinker gult Det oppsto en nettverksfeil.

Sjekk at Ethernet-kabelen er koblet til både ruteren og modemet, og at begge enhetene er slått på. Du må kanskje koble hver enhet fra og til igjen. Finn ut mer om hvordan du korrigerer nettverksfeil.

Image Fast-blinking yellow  Blinker gult kjapt

Du holder inne tilbakestillingsknappen og tilbakestiller enheten til fabrikkstandard.

Hvis du fortsetter å holde inne tilbakestillingsknappen, blir lyset gult etter ca. 12 sekunder. Når det er blitt gult, slipper du knappen for tilbakestilling til fabrikkstandard.

Image Solid yellow light Lyser gult Ruteren tilbakestilles til fabrikkstandard. Dette kan ta opptil 10 minutter. Når den er ferdig, tilbakestiller enheten seg selv og begynner å blinke hvitt, slik at du vet at den er klar for konfigurering.
Image Solid red light Lyser rødt Noe er galt. Kritisk feil. Tilbakestill ruteren til fabrikkstandard. Hvis lyset fortsatt er rødt, kan du kontakte brukerstøtten for Wifi.
Nest Wifi-punkt

Lysringen på undersiden av punktet viser ulike statuser.

Merk: De to hvite LED-lysene øverst på punktet indikerer volumkontroll og viser hvor du skal trykke for å justere volumet. Disse vises når musikken spilles av og hånden din nærmer seg, eller når du trykker på volumkontrollene.

Farge Betydning Dette kan du gjøre

Ikke noe lys

Merk: Når Nest Wifi-punkter er konfigurert, vises lysene bare når du bruker enheten.

Nest Wifi-punktet har ikke strøm, eller lyset er nedtonet i appen.

1. Sjekk at strømkabelen er riktig koblet til punktet og et fungerende strømuttak.
  2. Prøv talekommandoen «Ok Google». Hvis bunnen lyser når du snakker til punktet eller trykker på volumkontrollene, fungerer det som det skal.
  3. Hvis punktet ditt allerede er konfigurert og lyset ser ut til å være av, sjekker du innstillingene for lysstyrke i appen. Lyset på bunnen kan være nedtonet, eller det kan hende at lyset for kuttet lyd er slått av, men enheten fungerer som den skal.

Hvis det fortsatt ikke er lys, kan du kontakte brukerstøtten for Wifi.

Image Orange ring Lyser oransje Lyden fra mikrofonen er kuttet, og den er slått av.

På baksiden av punktet beveger du bryteren for å slå den på igjen.

Merk: Hvis du slår av mikrofonen, hindrer du punktet i å lytte eller svare. For å kunne kommunisere ved bruk av stemmen med punktet ditt må mikrofonen være på.

Image Fast-pulsing yellow ring Raskt blinkende gult Du er i ferd med å tilbakestille enheten til fabrikkstandard.

Fortsett å holde inne tilbakestillingsknappen for å tilbakestille enheten, eller slipp den for å stoppe tilbakestillingen.

Image Yellow ring Lyser gult Enheten tilbakestilles. Vent til enheten tilbakestiller seg selv. Det kan ta flere minutter. Når enheten er klar for konfigurering, blinker enheten sakte hvitt.
Image Slow-pulsing yellow ring Blinker sakte gult Det oppsto en nettverksfeil.

Sjekk tilkoblingene mellom modemet og ruteren eller det primære Wifi-punktet. Du må kanskje koble hver enhet fra og til igjen.

Hvis nettverket fungerer, men et bestemt punkt ikke gjør det. Prøv å starte punktet ditt på nytt i Home-appen. Hvis dette ikke løser problemet, kan du tilbakestille punktet til fabrikkstandard og konfigurere det på nytt.

Finn ut mer om hvordan du korrigerer nettverksfeil.

Image Slow-pulsing white ring Blinker sakte hvitt

Enheten starter opp eller er klar for konfigurering.

Bruk Google Home-appen for å fullføre konfigureringen.

Image Fast-pulsing white  Raskt blinkende hvitt

Image Fast-pulsing white  Raskt blinkende hvitt

Google-assistenten lytter, tenker eller svarer.

eller

Du eller noen i hjemmet ditt har et varsel eller påminnelse.

Når enheten er konfigurert, blinker lyset hvitt når du bruker Google-assistenten. Den fungerer som det skal.

Lyset blinker også hvitt når du har et varsel eller en påminnelse. Dette varer i ti minutter eller til personen som er tilordnet påminnelsen, spør «Ok Google, hvilke påminnelser har jeg?»

Image Fast-flashing white  Blinker hvitt Noen i hjemmet ditt mottar et varsel eller en påminnelse. Spør «Ok Google, hvilke påminnelser har jeg?»
Image Pulsing blue ring Blinker blått Du mottar et anrop. Trykk på toppen av punktet, eller si «Ok Google, svar på anropet». («Ok Google, answer the call»)
Image Red ring Lyser rødt Punktet har et problem. Tilbakestill punktet til fabrikkstandard. Hvis lyset fortsatt er rødt, kan du kontakte brukerstøtten for Wifi.
Google Wifi-punkt, OnHub

Fra og med 11. januar 2023 støttes ikke OnHub lenger

Farge Betydning Dette kan du gjøre
Ikke noe lys Wifi-punktet har ikke strøm, eller lyset er slått av i appen.

Sjekk at strømkabelen er riktig koblet til Wifi-punktet og et fungerende strømuttak.

Hvis Wifi-punktet ditt allerede er konfigurert og lyset er av, kan du sjekke innstillingene for lysstyrke i appen.

Hvis det fortsatt ikke er lys, kan du kontakte brukerstøtten for Wifi.

Image Solid white light Lyser hvitt Wifi-punktet er på nettet, og alt er i orden.

Du er på nettet. Ha det gøy!

Merk: For OnHub er dette lyset blågrønt.

Blinker blått

Wifi-punktet er klart for konfigurering.

Konfigurer Wifi-punktet i appen. Når Wifi-punktet er på nettet, lyser lyset hvitt.

Lyser blått Wifi-punktet tilbakestilles til fabrikkstandard. Dette kan ta opptil 10 minutter. Når Wifi-punktet er ferdig tilbakestilt, startes det på nytt og blinker blått – dette indikerer at det er klart for konfigurering.
 Blinker oransje Wifi-punktet har ingen internettilkobling. Sjekk at Ethernet-kabelen er riktig koblet til det primære Wifi-punktet og modemet. Finn ut mer om hvordan du korrigerer nettverksfeil.
 Blinker rødt Wifi-punktet har et problem. Tilbakestill Wifi-punktet til fabrikkstandard. Hvis det fortsetter å blinke rødt, kan du kontakte brukerstøtten for Wifi.