To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Mitä Wifi-laitteen valo tarkoittaa

Google Nest Wifi Pron, Nest Wifin tai Google Wifin tila näkyy laitteen merkkivalosta. Värit ja vilkkumistavat kertovat, miten laite toimii.

Huom. Nest Wifi Pro ‑reitittimen, Nest Wifi ‑reitittimen, Google Nest Wifi ‑pisteiden ja Google Wifi ‑pisteiden valojen värit poikkeavat toisistaan.

Nest Wifi Pro ‑reititin

Väri Merkitys Miten toimia
Ei valoa Reitittimessä ei ole virtaa.

Varmista, että virtajohto on liitetty oikein reitittimeen ja kytketty toimivaan pistorasiaan.

Jos laite on jo otettu käyttöön eikä valo pala, tarkista valon kirkkausasetukset sovelluksesta.

Jos valo ei vieläkään pala, ota yhteyttä Wifi-asiakastukeen.

Laite on yhteydessä verkkoon, ja olet poistanut merkkivalon käytöstä Google Home ‐sovelluksesta. Internetyhteys toimii.
Image Solid white light Tasainen valkoinen

Laite on yhteydessä verkkoon.

Huom. Valo on oletuksena päällä Nest Wifi Pro ‐reitittimissä, mutta voit sammuttaa sen Google Home ‐sovelluksessa.

Internetyhteys toimii.
 Nopeasti vilkkuva valkoinen Laite käynnistyy. Odota, että laite käynnistyy. Tähän menee noin minuutti. Kun valo vilkkuu hitaasti sinisenä, että laite on valmis käyttöönottoon.
Laitetta päivitetään… Odota, että päivitys on asennettu laitteelle.
Hitaasti vilkkuva sininen Laite on valmiina käyttöönottoon. Ota reititin käyttöön Google Home ‑sovelluksen kautta.
Nopeasti vilkkuva sininen Pariyhteyden muodostaminen on käynnissä. Odota, että yhteys on muodostettu.
Image Solid yellow light Tasainen keltainen

Reitittimen tehdasasetuksia palautetaan.

Huom. Käyttöönoton aikana tasaisesti keltaisena palava valo on osoitus laitteen verkkovirheestä.

Tässä voi mennä kymmenen minuuttia. Lopuksi laite nollaa asetukset.
Hitaasti vilkkuva keltainen Laitteessa on verkkovirhe. Tarkista, että reititin ja modeemi on liitetty Ethernet-johdolla ja että molemmat laitteet ovat päällä. Sinun on ehkä irrotettava kunkin laitteen johto ja liitettävä se sitten uudelleen. Lue lisää verkkovirheiden ratkaisemisesta.
 Nopeasti vilkkuva keltainen Laitteen käyttöönotossa tapahtui virhe. Jotain meni pieleen. Odota, kunnes valo vilkkuu hitaasti sinisenä. Yritä sitten muodostaa laitepari uudelleen.
Painat samanaikaisesti nollauspainiketta ja tehdasasetusten palautuspainiketta. Jos pidät palautuspainiketta pohjassa, valo muuttuu keltaiseksi noin 12 sekunnin päästä. Kun valo palaa tasaisen keltaisena, vapauta tehdasasetusten palautuspainike.
Nopeasti vilkkuva punainen Jotain on vialla. Kriittinen virhe. Palauta reitittimen tehdasasetukset. Jos valo on edelleen punainen, ota yhteyttä Wifi-asiakastukeen.
Nest Wifi ‑reititin
Väri Merkitys Miten toimia

Ei valoa

Reitittimessä ei ole virtaa tai valo on himmennetty sovelluksesta.

Varmista, että virtajohto on liitetty oikein reitittimeen ja kytketty toimivaan pistorasiaan.

Jos laitteesi on jo otettu käyttöön eikä valo pala, tarkista valon kirkkausasetukset sovelluksesta.

Jos valo ei vieläkään pala, ota yhteyttä Wifi-asiakastukeen.

Image Sudden-blinking white  Tasainen valkoinen, ei valoa, tasainen valkoinen

Laite käynnistyy.

Odota, että laite käynnistyy. Tähän menee noin minuutti. Kun laite on valmiina käyttöönottoon, valo vilkkuu hitaasti valkoisena.

Image Slow-pulsing white  Hitaasti vilkkuva valkoinen Laite on valmiina käyttöönottoon.

Ota reititin käyttöön Google Home ‑sovelluksen kautta.

Image Solid white light Tasainen valkoinen Reititin on yhteydessä verkkoon, ja kaikki toimii hyvin. Internetyhteys toimii. Nauti!
Image Slow-pulsing yellow  Vilkkuva keltainen Verkossa on virhe.

Tarkista, että reititin ja modeemi on liitetty Ethernet-johdolla ja että molemmat laitteet ovat päällä. Sinun on ehkä irrotettava kunkin laitteen johto ja liitettävä se sitten uudelleen. Lue lisää verkkovirheiden korjaamisesta.

Image Fast-blinking yellow  Nopeasti vilkkuva keltainen

Pidät palautuspainiketta pohjassa ja palautat laitteen tehdasasetuksia.

Jos pidät palautuspainiketta pohjassa, valo muuttuu keltaiseksi noin 12 sekunnin päästä. Kun valo muuttuu tasaisen keltaiseksi, vapauta palautuspainike.

Image Solid yellow light Tasainen keltainen Reitittimen tehdasasetuksia palautetaan. Tässä voi mennä kymmenen minuuttia. Kun palautus on valmis, laite nollaa itsensä ja valo alkaa vilkkua valkoisena sen merkiksi, että laite on valmiina käyttöönottoon.
Image Solid red light Tasainen punainen Jotain on vialla. Kriittinen virhe. Palauta reitittimen tehdasasetukset. Jos valo on edelleen punainen, ota yhteyttä Wifi-asiakastukeen.
Nest Wifi ‑piste

Pisteen pohjassa oleva valokehä ilmaisee eri tiloja.

Huom. Pisteen päällä olevat kaksi valkoista LED-valoa osoittavat, mitä kohtaa sinun on koskettava säätääksesi äänenvoimakkuutta. Valot näkyvät, kun musiikki soi ja kätesi lähestyy tai koskettaa äänenvoimakkuuden säätimiä.

Väri Merkitys Miten toimia

Ei valoa

Huom. Kun Nest Wifi ‑piste on otettu käyttöön, valo palaa vain käyttäessäsi laitetta.

Nest Wifi ‑pisteessä ei ole virtaa tai valo on himmennetty sovelluksesta.

1. Varmista, että virtajohto on liitetty oikein pisteeseen ja kytketty toimivaan pistorasiaan.
  2. Kokeile Ok Google ‑äänikomentoa. Jos laitteen pohjaan syttyy valo puhuessasi pisteelle tai napauttaessasi äännenvoimakkuuspainikkeita, laite toimii oikein.
  3. Jos pisteesi on jo otettu käyttöön eikä valo pala, tarkista valon kirkkausasetukset sovelluksesta. Pohjassa oleva valo saattaa olla himmennetty tai mykistysvalo saattaa olla pois päältä, mutta laitteesi toimii oikein.

Jos valo ei vieläkään pala, ota yhteyttä Wifi-asiakastukeen.

Image Orange ring Tasainen oranssi Mikrofoni on mykistetty ja pois päältä.

Laita se päälle liikuttamalla pisteen takaosassa olevaa kytkintä.

Huom. Jos laitat mikrofonin pois päältä, se ei kuuntele eikä vastaa. Pisteen äänitoimintoja varten mikrofonin on oltava päällä.

Image Fast-pulsing yellow ring Nopeasti vilkkuva keltainen Olet palauttamassa laitteen tehdasasetuksia.

Palauta laitteen tehdasasetukset painamalla palauspainiketta pitkään tai lopeta palautus vapauttamalla painike.

Image Yellow ring Tasainen keltainen Laitetta palautetaan. Odota, kunnes laite on palautettu. Tämä voi kestää muutaman minuutin. Kun laite on valmiina käyttöönottoon, valo vilkkuu hitaasti valkoisena.
Image Slow-pulsing yellow ring Hitaasti vilkkuva keltainen Verkossa on virhe.

Tarkista modeemin ja reitittimen tai ensisijaisen Wifi-pisteen väliset yhteydet. Sinun on ehkä irrotettava kunkin laitteen johto ja liitettävä se sitten uudelleen.

Jos verkkosi toimii mutta tietty piste ei: Kokeile käynnistää piste uudelleen Home-sovelluksesta. Jos ongelma ei ratkea, palauta pisteen tehdasasetukset ja ota se uudelleen käyttöön.

Lue lisää verkkovirheiden korjaamisesta.

Image Slow-pulsing white ring Hitaasti vilkkuva valkoinen

Laite käynnistyy tai on valmiina käyttöönottoon.

Viimeistele käyttöönotto Google Home ‑sovelluksella.

Image Fast-pulsing white  Nopeasti vilkkuva valkoinen

Image Fast-pulsing white  Nopeasti vilkkuva valkoinen

Google Assistant kuuntelee, miettii tai vastaa.

tai

Sinulle tai toiselle kodin jäsenelle on ilmoitus tai muistutus.

Kun laite on otettu käyttöön, valo vilkkuu valkoisena käyttäessäsi Google Assistantia. Kaikki on kunnossa.

Valo vilkkuu valkoisena myös silloin, kun sinulle on ilmoitus tai muistutus. Tämä kestää 10 minuuttia tai siihen asti, kun muistutukseen liittyvä henkilö kysyy "Ok Google, mitä muistutuksia minulle on?"

Image Fast-flashing white  Vilkkuva valkoinen Kotisi jäsenelle on ilmoitus tai muistutus. Kysy "Ok Google, mitä muistutuksia minulle on?"
Image Pulsing blue ring Vilkkuva sininen Joku soittaa sinulle. Napauta pisteen yläosaa tai sano "Ok Google, vastaa puheluun".
Image Red ring Tasainen punainen Pisteessä on ongelma. Palauta pisteen tehdasasetukset. Jos valo on edelleen punainen, ota yhteyttä Wifi-asiakastukeen.
Google Wifi ‑piste, OnHub

11.1.2023 alkaen OnHubia ei enää tueta.

Väri Merkitys Miten toimia
Ei valoa Wifi-pisteessä ei ole virtaa tai valo on sammutettu sovelluksesta.

Varmista, että virtajohto on liitetty oikein Wifi-pisteeseen ja kytketty toimivaan pistorasiaan.

Jos Wifi-pisteesi on jo otettu käyttöön eikä valo pala, tarkista valon kirkkausasetukset sovelluksesta.

Jos valo ei vieläkään pala, ota yhteyttä Wifi-asiakastukeen.

Image Solid white light Tasainen valkoinen Wifi-piste on yhteydessä verkkoon, ja kaikki toimii hyvin.

Internetyhteys toimii. Nauti!

Huom. OnHubissa tämä valo on turkoosi.

Vilkkuva sininen

Wifi-piste on valmiina käyttöönottoon.

Ota Wifi-piste käyttöön sovelluksessa. Valo muuttuu tasaisen valkoiseksi, kun Wifi-piste on yhteydessä verkkoon.

Tasainen sininen Wifi-piste palauttaa tehdasasetuksiaan. Tässä voi mennä kymmenen minuuttia. Kun palautus on valmis, Wifi-piste nollaa itsensä ja valo alkaa vilkkua sinisenä sen merkiksi, että laite on valmiina käyttöönottoon.
 Vilkkuva oranssi Wifi-piste ei ole yhteydessä internetiin. Varmista, että ensisijainen Wifi-pisteesi on liitetty Ethernet-johdolla oikein modeemiin. Lue lisää verkkovirheiden korjaamisesta.
 Vilkkuva punainen Wifi-pisteessä on ilmennyt ongelma. Palauta Wifi-pisteen tehdasasetukset. Jos valo jatkaa punaisena vilkkumista, ota yhteyttä Wifi-asiakastukeen.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Nest Wifi Pron tai Nest Wifin käyttöönotto
Google Wifin käyttöönotto
Google Home ‐sovellus ei löydä Nest Wifi- tai Google Wifi ‑laitteita
Google Nest Wifi- tai Google Wifi ‑verkon ongelmien korjaaminen
Google Nest Wifi- tai Google Wifi ‑laitteiden tehdasasetusten palauttaminen