To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Langattoman verkon ylläpitäjien valitseminen

Voit antaa muille ylläpito-oikeudet langattomaan verkkoosi tai poistaa heidän oikeutensa. Kun joku saa ylläpitäjän oikeudet, hän näkee Google Home- ja Google Wifi ‑sovelluksissa samat tiedot kuin sinäkin ja voi tehdä muutoksia, esim. vaihtaa salasanoja ja keskeyttää perheen laitteita.

Google Nest Wifi- ja Google Wifi ‑verkot, jotka luotiin Google Home ‑sovelluksessa

Google Home ‑sovelluksessa lisätyillä kodin jäsenillä on samat laitteiden ja asetusten käyttö- ja pääsyoikeudet kuin sinulla. He voivat esimerkiksi vaihtaa langattoman lähiverkon salasanan, lisätä ja poistaa kodin jäseniä sekä valita, voivatko tietyt laitteet käyttää langatonta verkkoa. Kutsu kodin jäseniksi vain luotettavia henkilöitä.

Katso, miten kodin jäseniä ylläpidetään Google Home ‑sovelluksessa.

Google Wifi ‑verkot, jotka luotiin Google Wifi ‑sovelluksessa

Jos otit Google Wifin käyttöön Google Wifi ‑sovelluksessa, langattomalla verkollasi on vain yksi omistaja, mutta ylläpitäjiä voi olla rajaton määrä. Ylläpitäjät näkevät samat tiedot ja voivat muokata samoja asetuksia kuin omistaja, mutta he eivät voi palauttaa laitteiden tehdasasetuksia eivätkä lisätä uusia laitteita.

Google Wifi ‑sovellus on tällä hetkellä vain luku ‑tilassa. Jos haluat tehdä muutoksia langattomaan verkkoon, sinun täytyy siirtyä Google Home ‑sovellukseen ja tehdä muutokset siellä.