To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Skift, hvem der kan administrere dit Wi-Fi-netværk

Du kan give og fjerne andres adgang for at hjælpe med at administrere dit Wi-Fi-netværk. De personer, du giver adgang til, kan se alle de data, du kan se, i Google Home-appen og Google Wifi-appen samt foretage ændringer, f.eks. nulstille adgangskoder og sætte familiens enheder på pause.

Google Nest Wifi- og Google Wifi-netværk, der er konfigureret i Google Home-appen

Medlemmer af hjemmet i Google Home-appen har samme adgangs- og administrationsniveau til de enheder og indstillinger i hjemmet, som du har. Det omfatter også muligheden for at ændre Wi-Fi-adgangskoden, slå Wi-Fi-adgang til og fra for bestemte enheder og tilføje eller fjerne andre medlemmer af hjemmet. Du bør kun invitere personer, du stoler på, til at deltage i hjemmet.

Se, hvordan du administrerer medlemmer af hjemmet i Google Home-appen.

Google Wifi-netværk, der er konfigureret i Google Wifi-appen

Hvis du har konfigureret Google Wifi i Google Wifi-appen, har dit Wi-Fi-netværk kun én ejer, men du kan vælge så mange administratorer, som du vil. Administratorer kan se de samme data og redigere de samme indstillinger som ejeren, men de kan ikke gendanne fabriksindstillingerne på dine enheder eller tilføje nye enheder.

Google Wifi-appen er i øjeblikket skrivebeskyttet Hvis du vil ændre dit Wi-Fi-netværk, skal du migrere til Google Home-appen og foretage ændringerne i Google Home-appen.