To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Vilken Google Nest Wifi-enhet har jag?

Google Nest har stöd för följande wifi-routrar och -åtkomstpunkter: Nest Wifi Pro-router, Nest Wifi-router, Nest Wifi-åtkomstpunkt och Google Wifi-åtkomstpunkt (Google Wifi). Här är några sätt att se vilken Wifi-enhet du har:

• Kontrollera själva enheten. Google Nest Wifi-produkter har olika fysiska egenskaper som kan hjälpa dig att identifiera dem.
  • Om du har kvar originalförpackningen kan du se produktnamnet på framsidan av förpackningen.
  • Om enheten redan har konfigurerats ser du namnet i Google Home-appen.
  • Om du har köpt enheten från Google kan du kontrollera beställningshistoriken.

Så här identifierar du din Wifi-enhet

Kontrollera själva enheten

Kontrollera att Wifi-enheten har de funktioner som anges nedan.

Nest Wifi Pro-router

Fysiska egenskaper:

• Nest Wifi Pro-routern har en hög, rundad form med blank yta.
  • Ethernet-portarna sitter på baksidan av enheten.
  •  Googles logotyp är ingraverad på enhetens baksida, ovanför portarna.
  • När enheten är påslagen lyser en lampa nedtill på framsidan.
  • 117 mm bred x 130 mm hög.

Nest Wifi-router

Fysiska egenskaper:

• Nest Wifi-routern har en kort rundad form med matt yta.
  • Nest Wifi-routern har en  Google-logotyp ingraverad på ovansidan.
  • Ethernet-portarna sitter på enhetens undersida.
  • När den är på lyser en liten lampa på framsidan.
  • 110 mm i diameter x 90,4 mm hög.

Nest Wifi-åtkomstpunkt

Photo of Google Nest Wifi point

Fysiska egenskaper:

• Nest Wifi-åtkomstpunkten har samma form och yta som Nest Wifi-routern, men är något mindre och har högtalarhål på undersidan.
  • Den har en på-/avknapp för mikrofonen på baksidan.
  • Den har inga Ethernet-portar.
  •  Google-logotypen är etsad på undersidan och det finns ingen logotyp ovanpå.
  • När enheten är påslagen lyser lampan med färgat ljus i en ring längs nederkanten.
  • 102,2 mm i diameter x 87,2 mm hög.

Google Wifi-åtkomstpunkt

Fysiska egenskaper:

• Google Wifi-åtkomstpunkten har kort, cylindrisk form.
  • Den har en grå Google-logotyp som är tryckt eller ingraverad upptill och nedtill.
  • Den har Ethernet-portar på undersidan.
  • När enheten är påslagen lyser lampan i mitten av enheten.
  • 106,12 mm i diameter x 68,75 mm hög.

Kontrollera Google Home-appen

Om enheten för närvarande är konfigurerad i Home-appen kan du använda appen för att se vilka routrar och åtkomstpunkter du har konfigurerat.

1. Öppna Home-appen .
  2. Tryck på Favoriter  följt av Wifi  följt av Åtkomstpunkter.
  3. Titta på bilderna som visas för att se vilken Wifi-enhet du har.
  •  Nest Wifi Pro (router)
  •  Nest Wifi-router
  • Nest Wifi-åtkomstpunkt
  • Google Wifi-åtkomstpunkt

Kontrollera beställningshistoriken i Google Store

Om du köpte Wifi-enheten direkt från Google kan du se vad du har köpt i beställningshistoriken.