To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Hvilken Google Nest Wifi-enhet har jeg?

Google Nest støtter følgende wifi-rutere og -punkter: Nest Wifi Pro-ruter, Nest Wifi-ruter, Nest Wifi-punkt og Google Wifi-punkt (Google Wifi). Slik kan du finne ut hvilke Wifi-enheter du har:

• Sjekk selve enheten. Google Nest Wifi-produkter har forskjellige fysiske kjennetegn som kan hjelpe deg med å identifisere dem.
  • Hvis du har den opprinnelige esken, skal produktnavnet stå på forsiden av esken.
  • Hvis enheten allerede er konfigurert, finner du navnet på den i Google Home-appen.
  • Hvis du har kjøpt enheten fra Google, kan du sjekke bestillingsloggen din.

Slik identifiserer du Wifi-enheten din

Sjekk selve enheten

Sjekk at Wifi-enheten har kjennetegnene som er oppført nedenfor.

Nest Wifi Pro-ruter

Fysiske kjennetegn:

• Nest Wifi Pro-ruteren har en høy, avrundet form med en blank finish.
  • Ethernet-portene er på baksiden av enheten.
  • En  Google-logo  er risset inn på baksiden av enheten, over portene.
  • Når enheten er slått på, ser du et enkelt lys nede på forsiden av enheten.
  • Den har dimensjonene 117 mm (høyde) x 130 mm (bredde).

Nest Wifi-ruter

Fysiske kjennetegn:

• Nest Wifi-ruteren har en kort, rund form og en matt finish.
  • Nest Wifi-ruteren har en  Google-logo  risset inn på toppen.
  • Ethernet-portene er på undersiden av enheten.
  • Når den er slått på, ser du et lite lys på forsiden.
  • Den har dimensjonene 110 mm (diameter) x 90,4 mm (høyde).

Nest Wifi-punkt

Photo of Google Nest Wifi point

Fysiske kjennetegn:

• Nest Wifi-punktet har samme form og finish som Nest Wifi-ruteren, men er litt mindre og har høyttalerhull rundt bunnen.
  • Den har en mikrofonbryter på baksiden.
  • Den har ikke Ethernet-porter.
  • En  Google-logo  er risset inn på undersiden, men det er ingen logo på toppen.
  • Når lyset er slått på, kan du se en ring med farger nederst.
  • Den har dimensjonene 102,2 mm (diameter) x 87,2 mm (høyde).

Google Wifi-punkt

Fysiske kjennetegn:

• Google Wifi-punktet har en kort, sylindrisk form.
  • Enheten har en grå Google-logo  trykket eller risset inn på toppen og bunnen.
  • Den har Ethernet-porter nederst.
  • Når den er slått på, er lyset synlig rundt midten av enheten.
  • Den har dimensjonene 106,12 mm (diameter) x 68,75 mm (høyde).

Sjekk Google Home-appen

Hvis enheten din er konfigurert i Home-appen, kan du bruke appen til å finne ut hvilke rutere og punkter du har konfigurert.

1. Åpne Home-appen .
  2. Trykk på Favoritter  og så Wifi  og så punkt(er).
  3. Sjekk bildene som vises, for å finne ut hvilken Wifi-enhet du har:
  •  Nest Wifi Pro (ruter)
  •  Nest Wifi-ruter
  • Nest Wifi-punkt
  • Google Wifi-punkt

Sjekk Google Store-bestillingsloggen

Hvis du har kjøpt Wifi-enheten direkte fra Google, kan du sjekke bestillingsloggen din for å se hva du har kjøpt.