To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Welk Google Nest Wifi-apparaat heb ik?

Google Nest ondersteunt deze wifi-routers en -punten: Nest Wifi Pro-router, Nest Wifi-router, Nest Wifi-punt en Google Wifi-punt (Google Wifi). Hier zijn een paar manieren om te bepalen welke Wifi-apparaten je hebt:

• Check het apparaat zelf. Google Nest Wifi-producten hebben verschillende fysieke functies waaraan je ze kunt herkennen.
  • Als je de oorspronkelijke doos hebt, staat de naam van het product op de voorkant van de doos.
  • Als het apparaat al is ingesteld, vind je de naam in de Google Home-app.
  • Als je je apparaat via Google hebt gekocht, check je je bestelgeschiedenis.

Vaststellen welk Wifi-apparaat je hebt

Het apparaat zelf checken

Check of je Wifi-apparaat de hieronder genoemde functies heeft.

Nest Wifi Pro-router

Fysieke kenmerken:

• De Nest Wifi Pro-router heeft een hoge, ronde vorm met een glanzende afwerking.
  • De ethernetpoorten bevinden zich op de achterkant van het apparaat.
  • Op de achterkant van het apparaat, boven de poorten, is een Google-logo  gegraveerd.
  • Als het apparaat aanstaat, brandt er één lampje onderaan de voorkant van het apparaat.
  • Breedte: 11,7 cm x hoogte: 13,0 cm

Nest Wifi-router

Fysieke kenmerken:

• De Nest Wifi-router heeft een korte ronde vorm en een matte afwerking.
  • Op de bovenkant van de Nest Wifi-router is een  Google-logo  gegraveerd.
  • De ethernetpoorten bevinden zich aan de onderkant van het apparaat.
  • Als het apparaat aanstaat, brandt er een klein lampje aan de voorkant.
  • Diameter: 11,0 cm x hoogte: 9,04 cm

Nest Wifi-punt

Photo of Google Nest Wifi point

Fysieke kenmerken:

• Het Nest Wifi-punt heeft dezelfde vorm en afwerking als de Nest Wifi-router, maar is iets kleiner en heeft speakergaten aan de onderkant.
  • Het Nest Wifi-punt heeft een microfoonschakelaar aan de achterkant.
  • Het apparaat heeft geen ethernetpoorten.
  • Op de onderkant is een  Google-logo  gegraveerd. Op de bovenkant staat geen logo.
  • Als het apparaat aanstaat, brandt het lampje als een ring in een bepaalde kleur.
  • Diameter: 10,22 cm x hoogte: 8,72 cm

Google Wifi-punt

Fysieke kenmerken:

• Het Google Wifi-punt heeft de vorm van een korte cilinder.
  • Op de boven- en onderkant is een grijs Google-logo  afgedrukt of gegraveerd.
  • Aan de onderkant zitten ethernetpoorten.
  • Als het apparaat aanstaat, is er een band van licht zichtbaar rond het midden van het apparaat.
  • Diameter: 10,612 cm x hoogte: 6,875 cm

De Google Home-app checken

Als je apparaat is ingesteld in de Home-app, kun je de app gebruiken om te bepalen welke routers en punten je hebt ingesteld.

1. Open de Home-app .
  2. Tik op Favorieten  en danWifi  en dan punt(en).
  3. Check de getoonde afbeeldingen om te bevestigen welk Wifi-apparaat je hebt.
  •  Nest Wifi Pro-router
  •  Nest Wifi-router
  • Nest Wifi-punt
  • Google Wifi-punt

Je Google Store-bestelgeschiedenis checken

Als je je Wifi-apparaat rechtstreeks bij Google hebt gekocht, check je je bestelgeschiedenis om te zoeken wat je hebt gekocht.